Első baba 22 évesen korai szerintetek?
1.5 év munkaviszony után, 4 éves párkapcsolatban, apuka 25 éves.
Én magam korán kezdtem "élni", úgy érzem már eljött a megnyugvás időszaka. Nincs semmi olyan dolog amire vágynék, és amiben hátráltatna egy baba. Bulizásból meg ilyesmiből már kinőttem. Úgy érzem nincs mire várnom, szeretném hogy igazán értelmet kapjon az életem. Albérletbe tudnánk csak vállalni, de ez 10 év múlva sem fog megváltozni, esélyünk sincs saját lakásra soha.
Most itt az albérlet-saját lakás "vitán" gondolkoztam.
Nem tudom melyik a jobb! De komolyan. Ugye sokan mondják, de a saját lakás mégis jobb, nem idegen ember házába laksz, s neki fizeted, amit a sajátodra fizethetnél stb...
Viszont ha megnézzük a mai munkahelyeket, ki tudja 5 év múlva hol dolgozok, hol adódik jobb munkalehetőség. Viszont ott van a nyakadon egy hitellel terhelt lakás.
Egy hitelmentes lakást sem egyszerű már manapság eladni, nem még egy olyat, amin több millió hitel van.
Nem is beszélve arról, ha szétmegy 2 ember, s közös a hitel,lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!