Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Első baba 22 évesen korai...

Első baba 22 évesen korai szerintetek?

Figyelt kérdés

1.5 év munkaviszony után, 4 éves párkapcsolatban, apuka 25 éves.

Én magam korán kezdtem "élni", úgy érzem már eljött a megnyugvás időszaka. Nincs semmi olyan dolog amire vágynék, és amiben hátráltatna egy baba. Bulizásból meg ilyesmiből már kinőttem. Úgy érzem nincs mire várnom, szeretném hogy igazán értelmet kapjon az életem. Albérletbe tudnánk csak vállalni, de ez 10 év múlva sem fog megváltozni, esélyünk sincs saját lakásra soha.

2012. nov. 9. 18:14
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
38%

De meg fogod bánni ha belementek a gyerek vállalásba, ez nem 2-5év után fog kibukni, hanem majd 30felett, én 20 vagyok, és eszemben sincs a gyerek vállalás

Nem tudom neked honnét pattant ki, hogy a srác 25, és 4éves kapcsolat, akkor már jöhet a kis trónörökös

Albérletben nem élhettek örökké, a gatyátok rámenne, már csak ezért sem célszerű szülnöd

De engem hidegen hagy, hogy teszitek tönkre a kapcsolatotokat, egy elhamarkodott döntés keretében

20/F

2012. nov. 9. 19:17
 12/34 anonim ***** válasza:
63%
Tök jó, hogy egy 20 éves taknyos akarja megmagyarázni, hogy mikor jó gyereket vállalni...
2012. nov. 9. 19:33
 13/34 anonim ***** válasza:
69%

ma magyarországon gyermek vállalás szempontjából nem szabad figyelembe venni se a lakást se a jobb élhetést...

anyám 23 évesen albérletbe szülte bátyámat, 26 évesen engem, a saját lakásába, amit olyan támogatással vettek apámmal (amit egy részt az állam másrészt a munkahelyük támogatott) hogy 3 év mulva már vissza lett fizetve a kölcsön....

azonban számolni kellene azzal hogy egyedül is képes lennél e felnevelni a picit? nah nem azért mert a párod elhagyna, de pl van olyan ismerösöm, aki egyedül van a picivel, mert apuka németeknél dolgozik, hogy megtudjanak élni (és ugye jó ha 3 havonta hazajön)

2012. nov. 9. 19:40
 14/34 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ne hallgass senkire, ez a "mikor vállaljunk gyereket" című téma elég megosztó kérdés....
2012. nov. 9. 19:45
 15/34 anonim ***** válasza:
59%

Ebbe a minden szempontból bizonytalan és láthatóan egyre lejjebb csúszó országba és világba mindenképpen meggondolatlanság,felesleges és abszolút hülyeség gyereket vállalni.Aki ezt nem képes átlátni(és tudom,hogy a többség birka és nem képes)az nyugodtan szaporodjon végül is nem ő fog majd szenvedni meg háborúskodni és éhezni,hanem a gyereke.

Anyagi rész?Vajon hány millió forint kell ahhoz,hogy egy ember ne rabszolgaként éljen kb 70-80 évet?Bolondok akik azt képzelik,hogy előre lehet tervezni és a pillanatnyi anyagi helyzetet alapul véve nyugodt szívvel gyereket vállalnak.

2012. nov. 9. 19:54
 16/34 anonim ***** válasza:
57%
Azt mondták annak idején mifelénk a régi öregasszonyok, hogy ha az Isten kecskét ád ád ám hozzá legelőt es. A ti életetekben most jött el a családalapítás ideje. Honnan lehet ezt tudni konkrétan? Onnan, hogy mindketten akarjátok.És onnan, hogy te biztosan tudod, hogy anya akarsz lenni, egyúttal már most tudod, hogy nem fogsz visszavágyni a lánykorodba. Érett gondolkodásra vallanak a soraid, mert tudod, hogy az anyaság a bulizós korszak lezárását jelenti. És ez így van jól. Fiatalok vagytok, egészségesek, egészséges gondolkodással, tehát minden adott ahhoz hogy gyermeketek szülessen, és felneveljétek. Kívánom, hogy így legyen.
2012. nov. 9. 19:59
 17/34 anonim ***** válasza:
25%
Egyáltalán nem korai, csak manapság mindenki idősen szül. (Nem öregasszonyként, hanem szülőképes korhoz viszonyítva idősen).
2012. nov. 9. 20:00
 18/34 anonim ***** válasza:
74%

""Albérletbe tudnánk csak vállalni, de ez 10 év múlva sem fog megváltozni, esélyünk sincs saját lakásra soha"

...így viszont abszolút nem lesz esélyetek."

Mi a baj az albérlettel? Az mennyivel jobb, ha 30 évre hitelt vesz fel? Ez a gondolkodás mód miatt vannak bajban az adósok.

2012. nov. 9. 20:05
 19/34 Jégtánc ***** válasza:
61%
23 évesen szültem első gyermekem,előtte dolgoztam már jó pár évig.Ha ti úgy érzitek akkor nem korai.Albérletben éltünk,Németországban.Csak itthon van ez az fura gondolkodásmód hogy ha nincs saját lakásod akkor kb egy senki vagy:))Mai napig albérletben lakunk,most már itthon.Mi nem is gondolkodunk sajátban,ha munka miatt majd egyszer költözni kell,akkor sokkal könnyebb meglépni ha nincs saját lakásod.
2012. nov. 9. 21:00
 20/34 Jégtánc ***** válasza:
A másik,hogy nem veszik ki a feneked alól ha valamilyen oknál fogva nem tudjátok fizetni a hitelt
2012. nov. 9. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!