Hogy lehet egy gyereket sajátként szeretni, ha alig szabad foglalkozni vele?
Ezt a kérdést jól megfogalmaztad, szerintem nyomtasd ki így ahogy van és tedd a párod elé. Beszédben sokszor nehezebb kifejezni mi is a bajod, de ez egy jól össze szedett kérdés, így tuti megérti ö is mi a baj, ha végig olvassa.
A nevelés lényege az lenne, hogy te is ugyan úgy neveld mint ö, te is ugyan úgy rá szolj és a párod teljesen elismerjen téged elötte.
Ezzel amit csinál az a baj hogy a gyerek semmibe fog venni, és mikor tini idöszak jön vagy kora pubertás idöszak akkor te leszel a gonosz mostoha.
Ez így nem normális.Èn ezt nem csinálnám.Ezek szerint mindenböl kizár,kizárnak téged!! :(
Beszélgess vele erröl,vagy keress másik partnert.
szia!
én kivágnám a fenébe a pasidat már ne haragudj.
31 éves vagyok nekem is van gyermekem 10 éves!
Ilyen nincs h valaki a sajatjaként szeresse a másik gyereket.
Nekem is voltak parkapcsijaim,és valahogy a lányomat soha nem tudtak elfogadni.
ilyenen ment a vita h kinek a kezét fogom ha megyünk 3 an valahova.
nekem is volt olyan pasim aki hetvegi apuka volt.
mondhatni akkor folyamatosan le voltam pattintva mert ugye a gyereke volt az elsö.
én már olyannal nem jövök össze akinek gyereke van,hacsak nem már 17-18 éves a gyereke.
mindig azt hittem hogy jobb egy gyerekes apuka,de tévedtem.
A saját kérdésed mellé mutasd meg a párodnak ezt a kérdést is, nagyon érdekes, ahogy a gyerek megfogalmazza, milyen kapcsolatra vágyik! http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Különösen az a mondat érdekes, hogy még azt se bánná, ha leszidná, amikor rossz, amiből látszik, hogy egy gyerek igenis igényli, értékeli a nevelést. A gyereknek nem az kell, hogy folyamatosan babusgassák, dicsérgessék, hanem biztos érzelmi pontok, iránymutatók és kapaszkodók is kellenek neki az élethez, amit a saját tapasztalatlansága és bizonytalansága miatt igényel is!
Ha a párod úgy gondolja, nem vagy alkalmas, hogy ezeket megadd a gyerekének, akkor alapvetően nem működőképes a kapcsolatotok. :(
Hol van itt a szeretet, tisztelet?
Mert én cseppnyi jelét sem látom az alapján amit leírtál.
Én már rég elmenekültem volna egy ilyen "kapcsolatból".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!