Miért várják el egyesek, hogy a párjuk a nem saját gyereket sajátként szeresse?
Pl egy nő hogy érezhetné a sajátjának, ha nem ő hordta a szíve alatt, nem ő szülte, dédelgette? Annyit el tudok képzelni, hogy egy 1-2-3-4- éves gyereket meg lehet szeretni, de biztos nem sajátként.
Ki mit gondol?
Ha valaki ilyen mozaikcsaládban él, írjon, nála hogy van!
Sehogy, ezért nem állok le gyerekes pasikkal.
Ha tudnád hány embert utasítottam el ezért :(
Ilyen családot pedig bőven találsz, lassan már nincs olyan gyerek, akinek nincs 5 féltestvére innen onnan összeszedve. Én letagadnám, ha velem is így lenne, az biztos.
A páromnak is van egy lánya előző házasságából.
Nekem is az a meglátásom, hogy sajátként nem tudom szeretni, inkább barátként tekintek rá. Az az érzésem, ő sem akarná azt, hogy anyjaként szeressem, hiszen arra megvan a megfelelő személy :)
Azért elmondhatom, hogy ezzel a hozzáállással nagyon jó a kapcsolat közöttünk! A lényeg, hogy meg kell találni vele a közös hangot, és ne a környezeted elvárásait vedd figyelembe, hanem azt, hogy a gyereknek mire van igénye.
Anyósom flenevelte a férjemet, és a két testvérét, miután a szülőanyjuk otthagyta őket.
A férjemnek ő az Anya, nem más, pedig van három saját fia is.
Anyós nagyon szereti a férjemet, engem is, a lányunkat is.
Írod, hogy "..Miért várják el egyesek...?"
Kiről van szó pontosabban?
Vagy kikről?
Mert szerintem nagyon nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!