Szerintetek ez normális dolog?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 6 éve vagyunk együtt, kb. 1 éve lakunk együtt, az ő házában. Van egy kislánya és egy közös gyerekünk. Az apámmal sajnos nem a legjobb a kapcsolata. Az történt, hogy elutazott a párom a gyerekekkel és addig egy barátnője vigyázott a házra. Nekem haza kellett ugranom pár cuccomért. Nagyon fáradt voltam, nem akartam a vonaton elaludni és mondtam apámnak, hogy jöjjön el velem. Bejöttünk, összepakoltam és miután eljöttünk, a párom dühösen felhívott, hogy hogy mertem az apámat odahívni, a háta mögött, mikor tudom, hogy nincsenek jóban. Ordított, hogy mindenféle jöttmentet odaviszek és hogy képzelem, hogy én vagyok az istenf.sza és hogy mindenhez jogom van!? ezután nagyon megromlott a kapcsolatunk. Amikor mondtam, hogy szerintem túlreagálja, akkor mondta, hogy az összes ismerős megértette, hogy mi a gondja, csak én nem fogom fel. Szerintetek, jogos vagy túl lett reagálva?2012. nov. 9. 12:52
11/11 anonim válasza:
Az egyik dolog az, hogy ha már összeköltöztetek, hiába az ő háza, szerintem egy normális ember egy normális kapcsolatban nem vágja ezt lépten-nyomon a másik fejéhez.
Gondolom te is ugyanúgy hozzájárulsz a közös életetek költségeihez, amíg így együtt éltek, szerintem ugyanúgy a te otthonod is, mint az övé. Ha ezt ő nem tudja elfogadni, akkor nem kellett volna összeköltöznie veled.
Márpedig szerintem nem kell engedélyt kérned a másiktól ahhoz,hogy a közös otthonotokba felhívj valakit (főleg, ha az az apukád).
A másik, hogy úgy küldeném el a jó anyukájába a kedves barátnőt a helyedben, ha lejöttmentezné az édesapámat, hogy magam is megbánnám.
Ezek után szerintem a te döntésed, mit fogsz lépni, de szerintem ez nagyon nem jó így.
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!