Melyik megoldást választanátok - gyerek szülinapjával kapcsolatban?
Amúgy nekem is úgy tűnik, hogy te már rég eldöntötted, szóval nem értem, minek a kérdés!?
Bezzeg én tényleg komoly dilemmámmal tettem fel kérdést már napokkal ezelőtt, nekem a kutya nem válaszolt. Így megy ez... Pff...
ez az egész felhajtás a szülinap meg a karácsony körül nevetséges
persze a reklámok undorító módon sulykolják belénk, hogy vegyél fel hitelt, lesz TV-d, meg menj belőle nyaralni
a gyerek tuti, hogy nem azt fogja számolgatni, hogy hány ajándékot kapott, hanem örül a tortának, meg hogy a középpontban lesz
Nos, nekem ismét bebizonyosodott, hogy ha olyan a kérdés, amin lehet okosnak lenni, meg oltogatni, meg "magunkat fényezni", mást meg lehülyézni, akkor ömlenek a válaszok, és -tisztelet a kivételnek- nem is csöpög, hanem ömlik a rosszindulat. Nálad is, kedves utolsó.
Köszönöm mindenkinek. Aki pedig normálisan válaszolt, kérem ne vegye magára.
Hajaj, 20 ezer forintból 4 fogásos kaját lehet rittyenteni.
Szerintem nem kell ekkora felhajtás egy ilyen kicsi gyermeknek.
Ha pedig megszeretnétek tartani akkor egy olyan menü is elég amit az egyik válaszoló írt. Nem paprikáskrumplit teszel eléjük... :)
De ezt ti érzitek! Azt is jó ötletnek tartom, hogy a nagymama süsse a tortát.
Saját 2 .szülinapomra nem emlékszem,de a gyerekére igen.
Család összecsőditve,finom ebéd,torta,halom játék. A gyereket nem érdekelte egyik sem, az egyik szatyor kötötte le,amelyiket valami figura volt (egyik játék volt benne,bolt abban adta). Kerek 1 hétig hurcolta magával
Nem lehetne a szülinapot eltolni 2-3 héttel? Vagy már az is nagy baj?
Amúgy szerintem a válaszolók többsége azt kifogásolja, hogy a gyerek mögé bújsz, ugyanis ez az egész nem neki fontos, hanem neked.
És igen, el lehet maradni egyszer a számlákkal, csak sajnos mindig lesz valami épp aktuálisan ami fontosabb és máris ott vagytok, hogy több havi az elmaradás :-(
Ezt miből gondolod, hogy mindig lesz vmi, ami fontosabb, utolsó válaszoló?
Na mindegy, igazából 1-2 kivételtől eltekintve (nekik ezúton is köszi az ötletekért), elég elkeserítő, hogy milyen stílusban tudnak írni az emberek...
De kérdező te most miért sértődtél meg. Feltettél egy kérdés amire tudtad a saját válaszodat és van aki nem ért veled egyet.
Szerintem is ha novemberben szülinapra kell ennyi pénz akkor karácsonyra is és máris két hónappal csúsztok a számlákkal. Igen nekem is fontosabb lenne a számla befizetés mint a 20. ezres ebéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!