Társadalmilag a mai napig miért elfogadott?
Figyelt kérdés
Minden hétre jut egy kérdés, amikor arról van szó, hogy az asszonynak psszt, mert otthon van a gyerek(ek)kel, tanul velük, orvoshoz viszi, vagy szülőire jár(tehát milyen jó dolga van, mert egész nap otthon lehet), az apa hazaér és őt mindenki hagyja békén, mert fáradt? Vagy ha nem ér haza, mert ki kell ereszteni a gőzt, betér 1-2 sörre?
Néha segít azért, azt is nem kis unszolásra, mert neki a dolga a munka és pihennie is kell. Egy nő mikor, és hogyan engedi ki a gőzt?
2012. nov. 8. 14:28
31/31 anonim válasza:
egyébként nekem több estém is van. pl. pont egy hét múlva 16-án megyünk valahova, még nem tudom pontosan hova, csak megyünk, karaokézunk, iszunk, bulizunk és jó sokat nevetünk. igaz, nekünk még nincs gyerekünk, de 5 éve együtt élünk, nemrég házasodtunk. Én úgy gondolom, hogy havonta egyszer vagy kétszer nem árt, ha elmennek bulizni a felek. Nálunk inkább anyagi gátjai vannak ennek, sajnos nem nagyon engedhetjük meg magunknak, hogy sűrűn menjünk, viszont ha megyek, akkor kb. 2-3000 forintból megoldom :) a párom is, de ha sokkal többször mennénk, akkor az már sok, így egyszer megyek, de akkor jól érzem magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!