Társadalmilag a mai napig miért elfogadott?
Minden hétre jut egy kérdés, amikor arról van szó, hogy az asszonynak psszt, mert otthon van a gyerek(ek)kel, tanul velük, orvoshoz viszi, vagy szülőire jár(tehát milyen jó dolga van, mert egész nap otthon lehet), az apa hazaér és őt mindenki hagyja békén, mert fáradt? Vagy ha nem ér haza, mert ki kell ereszteni a gőzt, betér 1-2 sörre?
Néha segít azért, azt is nem kis unszolásra, mert neki a dolga a munka és pihennie is kell. Egy nő mikor, és hogyan engedi ki a gőzt?
Nem látunk bele mások kapcsolatába, ahogy Te sem..
Ezért nem tudok, és nem is akarok tanácsot adni.
Kérdezés nélkül, neked sem ajánlom, hogy mondj véleményt..
Tisztán látáshoz azért két ember véleménye kell..
Ha nem adsz kalácsot, ne adj tanácsot..
Röviden ennyi.
Váljon el. Ennyi.
amúgy én a másik végletről is tudnék mesélni...
Le kell ülni és megbeszélni (már ha lehet).
De ez szerintem nem elfogadott. Viszont ha az első perctől ez lenne, biztos nem vállalnék gyereket és elgondolkoznék, hogy biztos jó ember mellett vagyok-e.
Én azért különbséget tennék aközött, hogy kisgyerekkel (gyed, gyes mellett) van otthon vagy már iskolás a gyerek. Ha az előbbi, akkor az elég munka egész nap, viszont ha a gyereket reggel el kell vinni és hazahozni az iskolából, azért az más. Gondolom nem naponta viszi orvoshoz a gyereket és mindennap szülői sincs. A gyereket 2 ember vállalja, az apának is foglalkozni kell vele. Ha az ismerősödnek ez nem jó, vissza kéne mennie dolgozni és akkor a férj is talán kapcsolna (nincs mindig főtt kaja, közbejön anyának valami és az apának kell menni a gyerekért, stb.)
Erre nem lehet mit mondani. Rosszul választott.
1. Otthagyja a férjét, elválnak és egyedul neveli a gyerekeket
2. Nem tudja eltartani a gyerekeket és tur a férfinak.
Ennyi
2 éves kislány anyukája
Most tuti leleszek pontozva, de már nem érdekel..
Férj munka után a kocsmába megy..Lehet, csak egy kicsit lazítani, mielőtt hazaér..Mert azt nagyon nem tudjuk, hogy várja haza az asszony. Morogva? Duzzogva? Ápolatlanul?
Ahol jól érezzük magunkat, ott szívesen vagyunk..ez az otthonra is vonatkozik.
Férjet ellehet ítélni..de nem ismerjük az asszonyka viselkedését.Akkor meg mi jogon tennénk?
Egy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!