Az Andrea szép név?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 22:26
31/39 anonim válasza:
az én nevem is andrea:)errefelé elég ritka ez a név igy mindenki megjegyzi x) én meg szoktam persze ugyhogy nekem oan megszokott :)leginkább andinak hivnak de inkább a beceneveimen meg nekem 2 keresztnevem van van aki igy hiv van aki a másik nevemen szolit:)anyukámnak lánykora ota ez a név tetszett legjobban:)hallottam h van akinek azért ellenszenves a név mert sok olyan andrea simerőse van,aki ellenszenves neki,hát nem minden andrea olyan amillyennek képzelik!:)
32/39 anonim válasza:
szerintem szép. Mifelénk tömegnévnek számit, már unom :) :D
34/39 anonim válasza:
Na jó elég volt abból, hogy itt fikázzátok az Andreákat! Én is Andrea vagyok és nem tudom, hogy mi bajotok vele! Szerintem nagyon szép név és bárki mondhatja, hogy az Andrea név csúnya, ellenszenves én is mondhatnám az ő nevére, hogy ellenszenves meg csúnya!
35/39 A kérdező kommentje:
köszönöm :D:)
2010. máj. 21. 18:36
36/39 anonim válasza:
Elég sok Andrea nevű nőt ismerek, és az összes elég ellenszenves, unszimpatikus nő számomra. Szóval én ezért utálom ezt a nevet, de nagyon. De ha nem lennének az ismerőseim ezek az Andreák, akkor sem tetszene.
37/39 husika158 válasza:
az en nevem is Andrea :) eleinte nem tetszett mert mindenki csak Andinak hivott :) nekem jobban tetszik ha walaki Andreanak hiv :) de ezt tobbnyire csak suliban hallom a tanaroktol :) De attol meg az Andrea nev szep :) es orulok hogy ezt a nevet kaptam :)
38/39 anonim válasza:
én is andrea vagyok bár én nem szeretem annyira de megelégszek ha andinak hívnak mer az szerintem sokkal jobb mintha andreának hívnának
39/39 anonim válasza:
Engem nem hívnak Andreának, mert fiú vagyok.
De ettől még szép, akár az összes többi név.
Amit takar a személyisége... az a lényeg, nem a bill.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!