Hogy bírjam ki jópofa vágással, ha olyanokkal kell lennem, akik utálnak? Lent
A régi munkahelyemen ismertem meg a vőlegényem.Elég sok nő dolgozik ott,fiatalok idősek egyaránt.A párom még ott van,nekem adódott jobb munka így pár hónapja eljöttem. 2 hét múlva lesz az ottani kollégákkal egy buli,mert ők gyakorta összejárnak iszogatni.Persze a párom megy,mert jóban van velük és eddig én is jóban voltam,míg el nem jöttem onnan és nem tudtam meg,hogy miket beszéltek a hátam mögött azok az idősebb nők,akik hát mit szépítsem,irigykedtek/irigykednek rám,mivel összejöttünk anno a párommal és ez még mindig böki a csőrüket. Mert hát eléggé rá voltak állva a páromra,aki nem foglalkozott velük,hát mikor meg engem megismert na onnantól már a bajaikat sem hallgatta meg,mint azelőtt.
Szóval én is megyek ebbe a buliba bár kedvem nincs,de a párom szeretné,én meg szeretem annyira,hogy pár órát kibírok ezek között a kétszínű nők között (szerencsére fiúk is lesznek és olyanok is akikkel anno jóban voltam).De mégis zavar,hogy tudom,hogy utálnak,de a szemembe tenni fogják a szépet,mert eddig is és mindenkinél ezt tették.Hogy vészeljem át ezt az estét? Az nem jó ötlet,hogy igyam le magam,mert nem iszom alkoholt,úgyhogy ezt ne tanácsoljátok :)! Köszi,ha valaki tud valami tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!