Hogy bírjam ki jópofa vágással, ha olyanokkal kell lennem, akik utálnak? Lent
A régi munkahelyemen ismertem meg a vőlegényem.Elég sok nő dolgozik ott,fiatalok idősek egyaránt.A párom még ott van,nekem adódott jobb munka így pár hónapja eljöttem. 2 hét múlva lesz az ottani kollégákkal egy buli,mert ők gyakorta összejárnak iszogatni.Persze a párom megy,mert jóban van velük és eddig én is jóban voltam,míg el nem jöttem onnan és nem tudtam meg,hogy miket beszéltek a hátam mögött azok az idősebb nők,akik hát mit szépítsem,irigykedtek/irigykednek rám,mivel összejöttünk anno a párommal és ez még mindig böki a csőrüket. Mert hát eléggé rá voltak állva a páromra,aki nem foglalkozott velük,hát mikor meg engem megismert na onnantól már a bajaikat sem hallgatta meg,mint azelőtt.
Szóval én is megyek ebbe a buliba bár kedvem nincs,de a párom szeretné,én meg szeretem annyira,hogy pár órát kibírok ezek között a kétszínű nők között (szerencsére fiúk is lesznek és olyanok is akikkel anno jóban voltam).De mégis zavar,hogy tudom,hogy utálnak,de a szemembe tenni fogják a szépet,mert eddig is és mindenkinél ezt tették.Hogy vészeljem át ezt az estét? Az nem jó ötlet,hogy igyam le magam,mert nem iszom alkoholt,úgyhogy ezt ne tanácsoljátok :)! Köszi,ha valaki tud valami tanácsot adni.
Olyan nincs, hogy évekig nincs velük gondod, semmi jele a kétszínűségnek, és amikor elmész, hirtelen kiderül, hogy elviselhetetlenül kétszínűek. Egészen biztosan az ottléted alatt is voltak jelei a kétszínűségnek, csak nem vallottad be magadnak, hogy ezek a jelenségek ott vannak a környezetedben, és nem tetszenek.
Én szeretem magam annyira, hogy csak olyan dolgokat válasszak magamnak, amik örömet okoznak. Ha valóban vannak engem zavaró viselkedési mintáik, akkor távolmaradnék. Ha személyes tapasztalataim jók lennének, és csak pletykákból tudnám,, hogy miket állítanak állítólag, arra nem alapoznék a megítélésükkor, és így a buliba elmenés döntéséhez sem.
18.46
Ez jó ötlet, ez szerintem sok mindenkinek hasznos válasz lesz.
Tegyél igy kérdezõ és ne is törd azon a fejedet, hogy jajj mi lesz azon az estén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!