Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy bírjam ki jópofa vágással...

Hogy bírjam ki jópofa vágással, ha olyanokkal kell lennem, akik utálnak? Lent

Figyelt kérdés

A régi munkahelyemen ismertem meg a vőlegényem.Elég sok nő dolgozik ott,fiatalok idősek egyaránt.A párom még ott van,nekem adódott jobb munka így pár hónapja eljöttem. 2 hét múlva lesz az ottani kollégákkal egy buli,mert ők gyakorta összejárnak iszogatni.Persze a párom megy,mert jóban van velük és eddig én is jóban voltam,míg el nem jöttem onnan és nem tudtam meg,hogy miket beszéltek a hátam mögött azok az idősebb nők,akik hát mit szépítsem,irigykedtek/irigykednek rám,mivel összejöttünk anno a párommal és ez még mindig böki a csőrüket. Mert hát eléggé rá voltak állva a páromra,aki nem foglalkozott velük,hát mikor meg engem megismert na onnantól már a bajaikat sem hallgatta meg,mint azelőtt.

Szóval én is megyek ebbe a buliba bár kedvem nincs,de a párom szeretné,én meg szeretem annyira,hogy pár órát kibírok ezek között a kétszínű nők között (szerencsére fiúk is lesznek és olyanok is akikkel anno jóban voltam).De mégis zavar,hogy tudom,hogy utálnak,de a szemembe tenni fogják a szépet,mert eddig is és mindenkinél ezt tették.Hogy vészeljem át ezt az estét? Az nem jó ötlet,hogy igyam le magam,mert nem iszom alkoholt,úgyhogy ezt ne tanácsoljátok :)! Köszi,ha valaki tud valami tanácsot adni.

2012. nov. 7. 18:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bárki megtudja emberelni magát és jopofát vágni a dolgokhoz, elvégre csak néhány óráról van szó. Keresd azok társaságát, akikről nem vagy ilyen véleménnyel és fordítva, nagyjából ennyi.
2012. nov. 7. 18:08
 2/12 A kérdező kommentje:
Ez oké,de az említett emberek mindig megjegyzéseket tesznek,ismerem őket.És én meg olyan vagyok,hogy tűröm egy ideig de ha robbanok akkor nagyon bunkó vagyok,sajna. Csak hát ez kb 9 óra lesz,ez a pár óra,ami azért egy rossz társaságban nem kevés idő :/.
2012. nov. 7. 18:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nézd a jó oldalát. Ez a buli nélküled lehetséges, hogy a te szapulásodból állna egy kis részt. Így viszont nincs alkalmuk csoportosan csesztetni a hátad mögött.
2012. nov. 7. 18:11
 4/12 A kérdező kommentje:
18:11.Ebben is van valami,bár nem hinném,hogy a párom hagyná,hogy a hátam mögött kibeszéljenek,sőt tuti nem lennék téma.Viszont hogy ott leszek ez sokakban nem tetszést váltott ki.
2012. nov. 7. 18:13
 5/12 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy évekig nincs velük gondod, semmi jele a kétszínűségnek, és amikor elmész, hirtelen kiderül, hogy elviselhetetlenül kétszínűek. Egészen biztosan az ottléted alatt is voltak jelei a kétszínűségnek, csak nem vallottad be magadnak, hogy ezek a jelenségek ott vannak a környezetedben, és nem tetszenek.

Én szeretem magam annyira, hogy csak olyan dolgokat válasszak magamnak, amik örömet okoznak. Ha valóban vannak engem zavaró viselkedési mintáik, akkor távolmaradnék. Ha személyes tapasztalataim jók lennének, és csak pletykákból tudnám,, hogy miket állítanak állítólag, arra nem alapoznék a megítélésükkor, és így a buliba elmenés döntéséhez sem.

2012. nov. 7. 18:25
 6/12 A kérdező kommentje:
Honnan veszed,hogy évekig dolgoztam ott :D? Nem,nem dolgoztam ott túl sokáig,szerencsére.Eddig mindig a párom kedveskedett nekem ilyen-olyan programokkal,most megkért,hogy menjek el vele.Mért ne tenném meg,ha egyszer szeretem és tudom,hogy örömet szerzek neki ezzel.De 2 emberről van itt szó,akik nem szeretnek és ezt tapasztaltam,nem csak hallomásból.
2012. nov. 7. 18:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Légy magabiztos, és vedd fel a "tudom hogy utáltok de tojok rátok" pofát, vigyorogj rájuk jó szélesen és nézz mindig a szemükbe. Hidd el, ők sokkal rosszabbul fogják magukat érezni, mint te:)
2012. nov. 7. 18:46
 8/12 A kérdező kommentje:
18:46! Jó ötlet :),ez tuti meglesz.
2012. nov. 7. 18:53
 9/12 anonim ***** válasza:

18.46

Ez jó ötlet, ez szerintem sok mindenkinek hasznos válasz lesz.

Tegyél igy kérdezõ és ne is törd azon a fejedet, hogy jajj mi lesz azon az estén.

2012. nov. 7. 19:11
 10/12 anonim ***** válasza:
legyél sokat a pároddal és került akivel nem akarsz társalogni. Ha mégis szóba kell állni velük, beszélgessetek semmitmondó dolgokról, ne hagyd, hogy faggassanak.
2012. nov. 7. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!