Mennyire tartjátok életszerűnek, hogy egy nevelőszülő az élettársára nem bízhatja rá a felügyeletére bízott gyermeket?
Szita Bence ügyével kapcsolatban nyilatkozott egy, ha jól értettem gyermekvédelmis (lemaradtam a riport elejéről), és azt mondta a nevelőapa felelőtlen volt. Én ezt nem tartom jogosnak, hiszen több éve élettársak voltak, a kisfiú nővére életvitelszerűen ennél a nőnél élt. Miért ne bízott volna meg benne az apa?
Úgy érzem ezzel az állítással igazságtalanul forgatják a kést szerencsétlen ember szívében. Nyilván, ha tudta volna milyen állat ez a nő a közelébe se ment volna.
Nem mondod utolsó, hogy volt ilyen????
Én azt nem értem, hogy ennek hogyhogy nem voltak előjelei. Mert ez esetben, ha voltak akkor volt igazsága a gyermekvédelmisnek, de akkor sem egészen. Azt nehezen képzelem el, hogy ez a nő otthon vigyorgott a gyerekre és az ég világon semmi nem látszott rajta.
Az viszont már valószínűbb, hogy látszott rajta minden, csak egy ilyen borzalmas tettet nem feltételezett senki.
Nem életszerű, csak próbálják magyarázni a megmagyarázhatatlant.
Én sem bírom megemészteni a történteket, és én is végigpörgettem már, hogy ez a rettenet kinek a hibája?
Nem tudom!
De nem a nevelőapáé!
A nő nem normális, de nem vette észre senki?????
Szörnyűség, és egyre gyakoribb a gyilkosság!
Mindig ez volt idősebbek?
Ti tudjátok!
Régen is ilyen volt a világ?
Ez egy téboly, ami itt megy!
#14:
Régebben is volt ilyen, sőt!
Csak akkor nem volt internet, nem terjedtek ilyen gyorsan a hírek, a TV-ben meg azt mondták csak be, amit jónak tartottak.
"A gyilkosságok száma ráadásul nem csak az újkapitalizmus hektikus első éveihez képest kevesebb, szembetűnő mértékben. Számottevő a javulás a kádári puha diktatúra esztendeihez viszonyítva is."
Teljes cikk itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!