A párom és az anyja nagyon rossz viszonyban vannak. Mit tehetnék?
Tudom hogy nem szabad beleszólnom, de aggaszt. Egyrészt mert az édesanyja, és neki köszönheti az életét. Ő mos, főz rá. Tegnap ott voltam náluk addig, míg a párom lefürdött. Nem tudtam az anyukájával beszélni, mert engem betessékelt a szobájába, bekapcsolta a tv-t és rám csukta az ajtót (nem zárta be csak becsukta!) Hallottam, hogy az anyukájával veszekszik, mert a nevem kezdőbetűjét elrontotta. (N helyett V-t mondott, engem baromira nem zavar...) Mondta az anyja, hogy maradjunk náluk vacsira (az élettársa külföldön melózik, vasárnap jön haza, párom meg nálunk alszik már elég rég óta, tehát az anyja egyedül van), én illedelmesen nemet mondtam, hogy köszönöm, nem vagyok éhes, párom ráordított az anyjára: NEM ÉRTED MEG, HOGY LEFÜRDÖK ÉS MEGYÜNK?!
Hétvégén lent aludtam, akkor is marakodtak. Az anyukája alapból nagyon rendes, szeretek vele beszélgetni bár még nem nagyon volt rá lehetőségem. Most hétvégén is lent szeretnék aludni, de ha azt kell hallgatnom hogy vitatkozna, nem szívesen mennék. Mit tanácsoltok? Kérdezzem meg a párom hogy miért ilyen az anyukájával? Tiszteletlenül beszél vele, ha az anyukája szívességet kér nem teszi meg (egyszer elvitte az ügyeletre, mert az anyja rosszul volt, de ezen kívül semmi!). Semmi közöm hozzá, jól tudom, de kellemetlenül érzem magam náluk, ha tudom hogy "miattam" veszekednek. Szeretném az anyukáját jobban megismerni, de a párom nem ad rá alkalmat. Viszont ha nem alszom lent szombaton, oké hogy nem hallom a vitát, de az anyukáját megbántanám. Mikor tegnap mondtam neki hogy szombaton lent alszom, szó szerint ugrált örömében hogy nem lesz egyedül. Mit csináljak?
Egy kétségbe esett lány
Azt mondják, hogy az a fiú, aki tiszteli az anyját, az a feleségét is tisztelni fogja!
Gondolkozz el ezen... :-[
Pont ezt akartam mondani, amit az előttem szóló írt. Ez sajnos tapasztaltam is :S MEg nem is a feleségével, hanem az összes többi emberrel. Mi a fene baja van? Legalább meg tudja mondani? Mert ez elég éretlen viselekedés, kár hogy az apukája nem zavart le ne két k...a nagy pofont még gyerekkorában, hogy tudjon tisztességesen beszélni. Láthatólag az anyukája rendes kedves asszony, de még nem is az volna, az anyja !!!!!
Kérdezz rá nyíltan, és kérd meg, hogy lesz szíves viselkedni megtanulni...
Bocsi most nézem, elírtam az egyik hozzászólásomat.
Szóval: nem akarok még a felesége lenni!
Szerintem a párod személyiségével komoly bajok vannak...
Az, hogy a munkahelyén gondja van, még nem ok rá, hogy veled kiabáljon!
Az anyjával meg egyáltalán nem szabadna kiabálni a fiának, mert tisztelet jár neki, nem durva kiabálás!!!
Az, hogy vannak VITÁK egy családban, az egészen más, mint a durva hangú, tiszteletlen kiabálás!!!
MEGBESZÉLNI kellene a problémákat, nem durván leordítani a másikat.
Azért én a helyedben ezeken a dolgokon elgondolkodnék : milyen ember a párod?... 8-[
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!