Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A punkok rossz viszonyban...

A punkok rossz viszonyban vannak a rockerekkel?

Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni a Volt fesztiválra,de édesapám szerint az ilyen helyeken könnyen lesz balhé mert sokféle stílus keveredik. Például egy punk meglátja hogy feketében vagyok meg szegecses karkötőben és nekemjön hogy büdösrocker. Előferdülhet ilyen?:D
2009. jún. 9. 19:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, vagy ha igen, nem azért, mert az egyik punk, a másik meg rocker. Elég nagy a világ, megfér sok stílus benne békében.

Meg különben is van punkrock is :))

2009. jún. 9. 19:35
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Bármi előfordulhat, de nem jellemző.

Ilyen ellenségeskedés azért nincs. Sok rokker látogat punk koncertet és a punkok is elmennek rockkoncertre.

Azért ha nagyon fiatal vagy lehetőleg ne egyedül menj. Ne kössetek bele senkibe, veletek se fog törödni senki. A fesztiválok nem erről szólnak.

Mond meg apádnak, hogy nyugodtan elengedhet, én lányos apa ezt üzenem neki :)

2009. jún. 9. 19:38
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem,nem is terveztem hogy egyedül megyek,úgy nem buli:D Nekem az is oké lenne ha valamelyik szülőm jönne,csak ők sajnos nem tudnak jönni,így most szervezkedek hogy jöjjön velem valami öregebb (18 feletti) "kísérő" és így a szüleim is megnyugodhatnak és én is fesztiválozhatok :D Amúgy 14 éves vagyok (és lány).
2009. jún. 9. 19:47
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Én Hegyalján láttam punkot, meg rockert verekedni, de ott már előtte is 1-1 banda szívózott egymással. Nem hinném, hogy belédkötne akárki ilyen céllal, főleg ha van veled kísérő.
2009. jún. 9. 20:04
 5/20 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ez hülyeség.. volton még csak 1x voltam (idén nem lesz valami nagy szám, úgyhogy nem megyek most sem), de szigetre megyek minden évben már a 4. éve, most is van már hetijegyem. Szóval szerintem az ilyen fesztiválokon elég nagy a tolerancia, mert sok országból, sokféle stílusú ember gyűlik össze. Eddig még nem volt semmi gond, nem is láttam balhét. Mondjuk nem is vagyok ilyen rocker, vagy punk:D Nem hiányzik nekem, hogy kinézzenek maguk közül az emberek.
2009. jún. 9. 20:06
 6/20 anonim ***** válasza:
79%

Nézd, van akik a foci miatt is összeverekednek. És ugyanígy a stílusokkal. Normális ember nem (meg amúgy...áh, hagyjuk, mert akkor már megint más vitát kavarok, meg 14 vagy belefér), na szóval normális ember nem kötözködik, ha nem kötnek bele. :)

De sztem ne menj még fesztiválokra, én ennyi idősen nem mentem, mégis ember lett belőlem, később jártam a szigeten is.

2009. jún. 9. 20:32
 7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2009. jún. 9. 20:58
 8/20 anonim ***** válasza:
25%
Igen, sztem ne menj el a fesztiválra !
2009. jún. 9. 21:01
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

A rockereknek és a punkoknak nincs semmi bajuk egymással, ez hülyeség!!!!!!!!!!!!!! Így van, ahogy egyik előző írta, sokan mind a 2 zenét hallgatják. De akik nem, azokat sem zavarja a másik csoport létezése. A skinheadek köthetnek bele a punkokba, de a punkok a rockerekbe nem, nyugi! Higgy nekem, illetve higgyen Apukád, ha ezt megnézi :) - 12 éve mozgok ilyen körökben. (és közben csináltam 2 diplomát, semmi rossz hatással nem volt rám a bulizós rockerélet :D )

A fesztiválok jó hangulatúak, általában "mindenki testvér" fíling uralkodik el az embereken. :) Verekedésre nem is emlékszem, pedig nem egy fesztiválon voltam. Abból szokott nézeteltérés lenni, ha 1-2 hülye nem punk koncerten elkezd pogózni - de gondolom, Neked nincsenek olyan szándékaid, hogy embereket lökdöss a koncerten :D:D:D

Semmi baj nem lesz, de szerintem se légy egyedül. Érezd jól magad!

2009. jún. 9. 21:07
 10/20 A kérdező kommentje:
Csak akkor nem megyek el ha nem jönnek össze a terveim :D Mindössze egy napra mennék mert nem tudom megoldani a szállást :D
2009. jún. 9. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!