A punkok rossz viszonyban vannak a rockerekkel?
Nem hiszem, vagy ha igen, nem azért, mert az egyik punk, a másik meg rocker. Elég nagy a világ, megfér sok stílus benne békében.
Meg különben is van punkrock is :))
Bármi előfordulhat, de nem jellemző.
Ilyen ellenségeskedés azért nincs. Sok rokker látogat punk koncertet és a punkok is elmennek rockkoncertre.
Azért ha nagyon fiatal vagy lehetőleg ne egyedül menj. Ne kössetek bele senkibe, veletek se fog törödni senki. A fesztiválok nem erről szólnak.
Mond meg apádnak, hogy nyugodtan elengedhet, én lányos apa ezt üzenem neki :)
Nézd, van akik a foci miatt is összeverekednek. És ugyanígy a stílusokkal. Normális ember nem (meg amúgy...áh, hagyjuk, mert akkor már megint más vitát kavarok, meg 14 vagy belefér), na szóval normális ember nem kötözködik, ha nem kötnek bele. :)
De sztem ne menj még fesztiválokra, én ennyi idősen nem mentem, mégis ember lett belőlem, később jártam a szigeten is.
A rockereknek és a punkoknak nincs semmi bajuk egymással, ez hülyeség!!!!!!!!!!!!!! Így van, ahogy egyik előző írta, sokan mind a 2 zenét hallgatják. De akik nem, azokat sem zavarja a másik csoport létezése. A skinheadek köthetnek bele a punkokba, de a punkok a rockerekbe nem, nyugi! Higgy nekem, illetve higgyen Apukád, ha ezt megnézi :) - 12 éve mozgok ilyen körökben. (és közben csináltam 2 diplomát, semmi rossz hatással nem volt rám a bulizós rockerélet :D )
A fesztiválok jó hangulatúak, általában "mindenki testvér" fíling uralkodik el az embereken. :) Verekedésre nem is emlékszem, pedig nem egy fesztiválon voltam. Abból szokott nézeteltérés lenni, ha 1-2 hülye nem punk koncerten elkezd pogózni - de gondolom, Neked nincsenek olyan szándékaid, hogy embereket lökdöss a koncerten :D:D:D
Semmi baj nem lesz, de szerintem se légy egyedül. Érezd jól magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!