A punkok rossz viszonyban vannak a rockerekkel?
Hoo nálunk ölik egymást.Van egy nagy park hát van egy rocker söröző és egy rap-hip-hop club egymástól 100m-re.
Én az utóbbiba jértam de a parkon át mentünk és előbb volt a rocker kocsma és ott rockeres és punkok is voltak de mindig balhéztak.Én féltem tőlük am,kicsit ijesztőek voltak:S
Na valami ilyesmiért írtam, hogy még ne menj ki.
szal tényleg nem rossz szándékból, de ez van, az embernek nincs nagyobb problémája, hát csinál magának.
Sok jó haver mellett neked nem eshet bajod, de nem is jó, ha látsz ilyesmit.
Nem akarom hogy bántson bármiféle nézetű ember, mert semmilyen szinten nem érdemled meg!
Itt kecskeméten az aranykerék nevű kultúrhely a gyülekezője a szubkultúráknak. Punkok, rockerek, raszták, gothok, emósok jól megvannak egymással. Ha valakit összevernek, az nem a haja miatt van.
Amúgy meg ott nagyon sok punk és nagyon sok rocker lesz, és ez már régóta így van minden rendezvényen, de még egyiket se kellett bezárni tömegverekedés miatt.
goth-metál-rock-punk
legtöbbször összetartanak az ilyen zenét hallgatók (tapasztalat)
és pl. nem minden rocker hallgat 100% rockot, pl aki tankcsapdát hallgat, annak nem minden száma rock, van punk is. ismerek olyan aki lordit, tankcsapdát, és alvint hallgat! ez 3 fajta stílus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!