Miért viselkedik így az édesanyám, miközben örülnie kellene, hogy barátnőm van?!
Figyelt kérdés
4 hónapja lassan, hogy barátnőm van. Ő az első komoly kapcsolatom eddig. Mostanában nagyon furcsán viselkedik, ordibálva olyanokat mond, hogy teljesen megváltoztam, mintha már nem is laknék itthon stb. Ha barátnőmmel ott vagyunk nálunk, akkor direkt csinálok mindig közös programokat a családdal, hogy ne az legyen, hogy félrevonulunk, mintha ott sem lennénk. Tesóm mikor összejött a barátjával, neki is ilyen terror volt. Ugyanezekkel a szövegekkel. Pedig nem változtunk meg semennyire, sőt én úgy vélem, a barátnőm hatására még nyitottabb lettem. 20 éves vagyok, testvérem 22. Talán pánikrohama van, hogy látja, hogy mindkettőnknek párkapcsolata van és hamarosan kiszállunk a családi fészekből? Próbálok mindig minden téren megfelelni, de mindig talál valamit amibe beleköthet és már ott tartok, hogy nem szeretek ezek miatt otthon lenni. Nem igaz, hogy nem lehet egy normális hangulatban eltölteni egy teljes hétvégét, mikor otthon vagyunk!:'( Mit tegyek?2012. nov. 5. 16:49
21/21 anonim válasza:
Szia! Az én anyósom feszt ilyen mint a te anyukád. Nekem köszönheti, hogy a fia elvégezte az iskolát, sőt mondhatni még azt is,hogy él ( ez hosszú sztori). Ha ott vagyunk folyton érezteti mindkettőnkkel főleg velem, hogy mennyire nem szívleli ezt a kapcsolatot, állandóan bent lófrál a szobában, ordít, hisztizik, ha semmi sem hat akkor kezd el bőgni. ( persze könnyek nélkül)... Én ezért már párszor kijelentettem, hogy nem kívánom látni a pofáját, de a barátom meg imádja az anyját és mindent elnéz neki. Mondjuk van egy jó praktikája veszekedésre, ezt tudom neked ajánlani: le se szard. Mindenre mond, hogy jólvan, oké, stb. Nagyon hatásos, barátom velem szemben is beszokta néha vetni és marha idegesítő, és megöli a vitát, hiszen nem lehet egy ilyen szűkszavú emberrel vitázni. Én azt javaslom, ne foglalkozz vele és többnyire járjatok a párodhoz ha ott rendesebbek a körülmények mert a csajszi hamar megfogja unni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!