Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Unalmas az életem. Hogy...

Unalmas az életem. Hogy találjak neki értelmet?

Figyelt kérdés
28 vagyok, nem akarok férjet, sem gyereket, egyedül akarok élni. De ennek meg van értelme? Nem szeretek bulizni, utálok dolgozni, utálom az embereket, magamat is. Az ilyennek mint én felesleges élni? Vagy hogy találjak értelmet az életemnek? Tényleg semmi nem érdekel. Ez mindig így volt. De marhára unatkozok minden nap. Semmi értelme. Néha arra gondolok megölöm magam. Ne értsetek félre, nem vagyok depis, csak unalomból. Mert tudom, hogy a holnap is épp ugyanolyan unalmas lesz mint az eddigi 28 évem. Esetleg itt van valakinek valami ötlete hogy mit tehetnék hogy ez változzon?
2012. nov. 5. 13:35
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
a pszichológus jó ötlet. és jó ötlet lehet egy háziállat is. mert annál nincs olyan, hogy nincs kedved gondoskodni róla, mert muszáj. és szeretetet is nagyon sokat kapnál tőle. nem is unatkoznál.
2012. nov. 5. 17:14
 22/27 A kérdező kommentje:
Régen érdekeltek a motorok, gyerekként titokban mentem is néhánnyal, tetszett mert veszélyes volt és jó érzés. Lehetne a pszichodoki mellett ez a másik célom, vennem kell egy motort. Egy jó nagyot és gyorsat. De ehhez még sokat kell dolgoznom, nem állok túl jól anyagilag. Mondjuk így előre gondolva félek, hogy megunnám azt is mint a gitározást. A gitárért is annyira oda voltam, hogy vegyek egyet, aztán megvettem és már másnap untam is.
2012. nov. 5. 18:07
 23/27 anonim ***** válasza:
64%

Igazából első étet célnak nem rossz hogy gyűjtögess egy mocira...

A motorozás viszont szerintem nem igazán megunható mert minden alkalom más... Vagy megtanulhatsz trükköket persze valami félreeső helyen, mert veszélyes és büntetik is a streetfighterkedést... :)

Vagy a másik lehetőség hogy nem sport moci hanem kross és terepezés... Na az is egy elég izgalmas dolog... :)

Mondjuk én betegesen vonzódok a motorokhoz... az én életcélom egy 636-os kawasaki ninja... :) A gyorsaság a szerelmem... :)Ezért is mondják rám sokan hogy benzintyúk.

:D

2012. nov. 6. 07:16
 24/27 anonim ***** válasza:
60%
Jaja, költsd dilidokira a pénzed, minthogy helyette élnél abból a pénzből. Gratulálni tudok csak. ;) Neked nem doki kell, hanem valaki, aki meghallgat és figyel rád, akkor is ha te nem akarod.
2012. nov. 8. 20:34
 25/27 anonim ***** válasza:
Ja és depressziós is vagy. viszont csodálom, h még nem öngyizted meg magad, de ne is tedd, szerintem ahhoz se lenne kedved (meg amúgy is csak a gyávák csinálják). ;)
2012. nov. 8. 20:35
 26/27 anonim ***** válasza:
El Camino
2014. jún. 27. 16:21
 27/27 anonim ***** válasza:
Ez nem unalom, és nem is depresszió(könyörgöm, ne diagnosztizáljanak már olyanok, akiknek fogalmuk sincs). Ez skizoid szemelyiségzavar. Pszichoterápiával szépen kezelhető.
2014. jún. 28. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!