Mit tehetnék ilyen nehéz helyzetben?
Az a helyzet hogy nagyon becsaptak!Másodszor vagyok férjnél.Sajnos a munkám elveszítettem és azota sem találok semmit.Bármit elfoganék.A férjem vállalkozo és aránylag jol keres csak nekem nem ad egy fillért sem és zsarol hogy nem fizeti ki a ház utáni részletet mert nem íratom az o fiára.Neki van szintén az elso házasságábol fia aki jol tudja manipulálni mert neki mindene meg van de az én fiam az egy szem cukorkát nem kap tole!
koszi a válaszokat elore is!
nem lakás hanem nagy családi ház nagyon nagy és csak a szeretet hiányzik belole.a fiam azt kérdezte reggel tolem hogy anya ha lessz munkád akkor végre elmegy?!hát teljesen megértem a fiam mert már csak erre várok én is.
ja és még a fiam zene kedvelo zongorázik szépen tényleg nagyon ugyes de neki ez is felesleges ido meg pénzkidobás!!pedig azt nem is o fizeti hanem az apám.és nemfogom visszafogni ha valamiben jo!
Ha nincs munkád, akkor most miből éltek ? Az a gond, elfogadod tőle, hogy ő fizesse a Te házad részleteit, "cserébe" viszont ott lakik Nálad (meg hát egyébként is a férjed).
Tiszta helyzetet kellene teremtened, ha úgy érzed, hogy az anyagiakkal zsarol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!