Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más tizenéves is küzd önértéke...

Más tizenéves is küzd önértékelési gondokkal, vagy csak én vagyok ilyen fizikai szerencsétlenség? (lent)

Figyelt kérdés
szóval néha csak úgy rámtör.Ránézek a barátnőimre.Szépek,soványak,körbesz.rjak őket vagy 5678an,van barátjuk,aki szereti őket.És az életük tökéletes.És itt vagyok én. Mások szerint az alakom átlagos,az arcom pedig szép,de én undorodom magamtól.Egyébként nagyon nem vagyok visszahúzódó.Csúnya vagyok,dagadt vagyok (160 cm,46kg) koplalok,hogy megfeleljek magamnak.Van,hogy 2 napig nem eszem. Van sok barátnőm,de ha nekik beszélek az érzéseimről nem értik,mert nekik mindenük megvan. Van,hogy órákon át sírok,amiért ennyire meg szeretnék felelni,de nem tudok.Mit tegyek ezzel az érzéssel?Mások is éreznek így?
2012. nov. 4. 22:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen 160 centis 46 kilós "hurkákból" lesznek azok a "szerencsések", akik egy kórházban 25 kilósan elpatkolnak anorexiában mielőtt nagykorúak lennének. Sírjál kedves, fogyózz bátran, felelj meg a 12 pont egy tucat tömegízlésnek, ami centikben és kilókban méri az embereket. Még csak véletlenül sem egyéniségben, szellemi képességben, vagy bármilyen - gondolkodást igénylő -tevékenységben. Igazad van. Ha nekem ennyiből állna az életem, mint a tiéd, én is sírva nézném magam a tükörben.
2013. márc. 4. 23:28
 22/28 anonim ***** válasza:
Es en mit szóljak a 160 cm 56kg-ommal?:( az a vicc, en nem tartom magam olyan dagadtnak, egyedül a combomrol lenne mit leadni!
2013. márc. 5. 06:57
 23/28 anonim ***** válasza:

Egy kissé sovány vagy 46 kg-mal. Ha tovább folytatod, hogy nem eszel 2 napig, meg fogsz betegedni.

Ja és mondok neked valamit. Én most 106 kg vagyok, és ha látnád a páromat, csorogna a nyálad. Nem a kilók száma az, ami miatt érdekes leszel egy fiúnak, hanem az, hogy milyen ember vagy. Megjegyzem, fogyókúrázom, mert ez túl sok kiló, de azért írtam meg neked, hogy elhidd, nem az a fontos, hogy mekkora a derekad. És még valami: a több kiló nagyobb melleket is eredményez ;)

2013. márc. 5. 09:56
 24/28 anonim ***** válasza:
De ne mondjuk már neki hogy a 106 kg is jó, amikor az már a vágásérett kategória... (hacsak nem vagy 185 minimum) A 160/46 szerintem normális.
2013. márc. 5. 11:21
 25/28 anonim ***** válasza:

Elmondom, hogy tinikoromban én is koplaltam, hogy vékony legyek/maradjak. Most 23 évesen 120 kiló vagyok és e körül is mozog az életem. A koplalás kikezdte a szervezetem, és csak orvosi segítséggel működik a fogyás, és még mozgásszervi bajaim is vannak.

Ha még egyszer kezdhetném soha nem koplalnék, pláne nem tiniként. Most épül a szervezeted, ha megvonod a tápanyagokat magadtól egy beteg felnőtt leszel, és súlygondokkal fogsz küzdeni. A tinikor 4-5 év, a felnőtt élet évtizedek. Te életed végéig beteges és kövér akarsz maradni? Mert nagyon jó úton haladsz afelé, hogy örök lúzer maradj.

2013. márc. 5. 12:04
 26/28 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak önértékelési problémáim kamaszként.De nekem okom is volt rá. Kidőlt bedőlt fogak,zsíros haj hiába mostam gyakran. Mitesszeres pattanásos fej. Ja meg kiközösített voltam meg csúfoltak és nem pasiztam 10-enévesen.
2015. máj. 18. 04:37
 27/28 anonim válasza:

Story Time (nem önsajnáltatás)

9 éves voltam amikor édesapám meghalt.. Depresszióba keveredtem.

Rá 1 évre az iskolában megaláztak, és szinte nem volt olyan nap, hogy ne sírva jöjjek haza az iskolából, vagy aludjak el. Megdagadt a szemem. Ámen! Megjelentek a pattanásaim is... Ááámen..! Az iskolában mindenki zombinak, undorító féregnek hívnak, pedig még nem jártak az én cipőmben, 40 kg vagyok !! 12 éves... Sovány csontkollekció vagyok.. önbizalmam egyenlő 0%-al.. Mindenki utál, és úgy néznek rám, mint egy undorító békára.. Konferencián mindenki ott sugdolózott hogy nézd már, milyen szépségesnek képzeli magát. Egyszer esküszöm leszúrom az egész iskolát... Hidd el.. nem te vagy az egyetlen aki így érez.. csak én másabb problémával..

2017. aug. 8. 23:59
 28/28 anonim válasza:
Habár, 46 kg-sen én még karcsúnak vallanám magam.. örülj hogy nem vagy 79 kg-s. Akkor kövér lennél.
2017. aug. 9. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!