Más tizenéves is küzd önértékelési gondokkal, vagy csak én vagyok ilyen fizikai szerencsétlenség? (lent)
160cm, 46 kg?
Ugyan kislány, az a hurkás has és a "csülkök" csak a te képzeéetedben léteznek:) Valószínűleg 10ből 8 fiú csinosnak tartana. De ha folyton sírásra áll a szád, akkor ne csodálkozz, hogy senki sem közeledik feléd. Ez igaz a barátokra is. Jó persze, nem vidám mindig mindneki. De miért nem fogadod el magad, ahogy vagy?
25 éves srác vagyok, 177 cm mellé alig 60 kilósan. Ráadásul még kölyökképem is van, szóval nálam már az siker, ha nem kérik el a személyimet a boltban amikor alkoholt veszek:D
Mégis, egyetlen sértő beszólást nem hallottam ezzel kapcsolatban (jó, ez így nem igaz, de annyira kevés volt, hogy tekintsük 0-nak), mindig voltak barátaim (nem voltam a legnépszerűbb, de nem is akartam sosem az lenni).
Mindez azért, mert nem tartottam negatívumnak a fenti tulajdonságaimat. Ez legalábbis az én meggyőződésem. Ne akarj megfelelni senkinek sem. Akinek szimpatikus vagy, azzal úgyis közelebbi kapcsolatba fogsz kerülni, akinek meg nem, az békén fog hagyni.
Ne törődj velük... Ja és én (igaz fiú vagyok 14)
de én 158 cm és 55 kg. Tudod engem nem érdekel más hogy néz ki, és az se hogy én hogy nézek ki :"D Ja és ne koplaljál egyél ami csak jólesik :)
Ha tovább koplalsz ebből anorexia lesz ugye ezzel tisztábanvagy? Így is vékonyabb vagy a normálisnál.
Nem kell vékonynak lenned, hogy boldog légy, bejöjj másoknak. Tudod mi a titok: magabiztosság. Nem egy olyan ismerősöm van akire nem lehet azt mondani, hogy vékony, de magabiztosak emiatt bejött az élet nekik.
Amit melegen tudok ajánlani:
1. sportolj. Jellemben és testben is erősít. Főleg, hogy koplalással a poci és comb nem megy le. Edzeni kell és egészségesen étkezni, akkor jó alakod lesz. Feszes combok, lapos has.
2. legyen egy kreatív hobbid. Valami alkotói, aminek élhetsz, amiben jó vagy. Lehet az gyöngyfűzés, rajzolás, zenélés bármi, amivel kifejezheted magad. És adhatsz valamit a világnak.
3. jelentkezz önkéntes segítőnek. Hidd el, utána átértékeled az életed. Azok az emberek akik a te segítségedre szorulnak, náluk, neked 1000x kényelmesebb és boldogabb életed van, mint pl. az árváknak, vagy a szegény családok gyermekeinek, vagy rákos kisgyerekeknél.
Szerintem a világképed kicsi, beszükült, és csak a saját világodra terjed ki. Ha kicsit szétnéznél a világban és még hasznossá is tennéd magad rájönnél, hogy mekkora szerencse, hogy Te te vagy.
Ha ezt a 3 tételt teljesíted utána esélyed lesz arra, hogy emberként nézd a világot és nem egy amerikai tinilányos filmszűrön keresztül.
Szállj le a földre Alice. Csodaország nem létezik. Ideje látni a való világot. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!