Anyukám szeretné hogy kiköltözzek vele ausztriába. Mit csináljak? (többi lent)
Figyelt kérdés
na most én erre rögtön nemet válaszoltam,mivel hogy tanulom meg a nyelvet ?Egy kukkot nem tudok németül és a barátaimmal vagy az eddigi kapcsolataimmal milesz?Szerintem honvágyam is lenne de ő azt mondja hogy csak így élhetünk meg ezt én el is fogadom de akkor is ... ő ettöl függetlenül erőlteti hogy ki költözzek vele szerintetek mit csináljak ki költözzek vele vagy ha nem hogy mondjam meg neki hogy elfogadja?2012. nov. 4. 22:04
11/15 A kérdező kommentje:
3.Anyukám majdnem perfectül peszél németül szóval megért mindenkit és őt is megértik és van munkája azt hiszem hogy ápolónő 1 embert kell ápolnia bevásárlás,fürdetés stb...
És tanulok még de szerintem ki fogok menni megnézem 1 évre hogy milyen ott vagy 1 hónapra kívánjatok szerencsét :)
2012. nov. 5. 16:08
12/15 anonim válasza:
Helyes! :) nyugi,jó lesz minden!
13/15 anonim válasza:
Sok szerencsét Neked! :) Nagyon szívesen lennék a helyedben. :) Nálunk pont fordított a helyzet, én próbálom anyukámat rábeszélni a költözésre. :)
14/15 anonim válasza:
3. vagyok, szerintem jó döntést hoztál, egy jó nagy kalappal kívánok Neked és Anyukádnak is! :)
15/15 anonim válasza:
szerintam menj ki:) én is itt élek és szerintem iszonyatosan jó hely:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!