Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám szeretné hogy kiköltöz...

Anyukám szeretné hogy kiköltözzek vele ausztriába. Mit csináljak? (többi lent)

Figyelt kérdés
na most én erre rögtön nemet válaszoltam,mivel hogy tanulom meg a nyelvet ?Egy kukkot nem tudok németül és a barátaimmal vagy az eddigi kapcsolataimmal milesz?Szerintem honvágyam is lenne de ő azt mondja hogy csak így élhetünk meg ezt én el is fogadom de akkor is ... ő ettöl függetlenül erőlteti hogy ki költözzek vele szerintetek mit csináljak ki költözzek vele vagy ha nem hogy mondjam meg neki hogy elfogadja?

2012. nov. 4. 22:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben kimennék... Itt tényleg nehéz megélni, ez az egyik "mellette-érv", azon kívül, ha ott fogsz élni, akkor hip-hop megtanulod a nyelvet, ráadásul Ausztriával az a jó, hogy nagyon közel van!!! Ha nem is minden héten, de azért könnyű hazaruccanni.

Szerintem tegyél egy próbát (tapasztalatnak mindenképp jó)

2012. nov. 4. 22:07
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Menj vele! Jobban jársz hidd el! Más mit nem adna ilyen lehetőségért!
2012. nov. 4. 22:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ausztriába hova menne Anyukád? Bécs nincs túl messze se autóval sem vonattal pld. Mondjuk a válasz attól is függ, hogy hány éves vagy, dolgozol-e, vagy még tanulsz, ha itthon maradnál, kivel maradnál, tudnátok-e így fizetni a számlákat, vagy kiadnátok a lakást, stb. stb... Anyukád beszél németül?

És ő mit fog csinálni, neked mit kéne csinálnod kint? Ezek nélkül én nem tudom megmondani, mit tennék, de remélem sikerül végül jó döntést hoznotok! :) Sok sikert kívánok hozzá!

2012. nov. 4. 22:10
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
azt hiszem valamivel - sajnos - nem vagy tisztában: a költözés eldöntött tény, ha anyukád úgy gondolja, hogy a megélhetés miatt kell menni ... a kérése csak látszat, mert szeretné, ha elég nagy gyerek lennél ahhoz, hogy megértsd nincs más út számotokra ... szar időket élünk, és becsülendő, ha ő is otthagy mindent, csak hogy jobb legyen NEKED is, ezt értsd meg ... nem csak te mész az ismeretlenbe, hanem ő is, és úgy tűnik csak egymásra számíthattok ... a barátokkal tartod a kapcsolatot a neten, nyelvi környezetben a legkönnyebb nyelvet tanulni, ez se aggasszon, aztán lesznek ott is barátaid .... hidd el anyukádnak ez elég nehéz döntés, ne nehezítsd neki tovább, állj mellé
2012. nov. 4. 22:12
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
menj ki !
2012. nov. 4. 22:13
 6/15 anonim ***** válasza:
Menj ki és vigyél magaddal! Na jó, viccelek, de amúgy tényleg ki szeretnék jutni, viszont én munka céljából, épp Ausztriába. Csak nekem meg pénzem nincs kijutni még, de mér rajta vagyok az ügyön, gyűjtögetek. Én sem tudok németül (most kezdtem tanulni itthon, netről böngészve), de a lagkönnyebb úgy tanulni, ha az ember bele van dobva a mély vízbe. Meg itt nálunk nem valami fényes a helyzet.. később még haza lehet jönni, hazalátogatni.. szó mi szó, én mennék, mehetek helyetted?
2012. nov. 4. 22:18
 7/15 anonim ***** válasza:

Menj ki , hidd el ott van jövőd.Tudom hogy nehéz de barátaid meg ott is lesznek.

Ausztriában fogsz tudni jövőt építeni.

2012. nov. 4. 22:22
 8/15 anonim ***** válasza:
Menj ki. Először beraknak egy csoportba ahol több olyan gyerek lesz akik nem beszélik a nyelvet és más-más orazágból jöttek.megtanulod a nyelvet,kb fél évig jársz ilyen csoportba,utána normál osztály. Barátságosak,segítőkészek! No para! Ne gondolkozz,ne nézz hátra,menj! Tetszeni fog!
2012. nov. 4. 22:23
 9/15 anonim ***** válasza:
ne gondolkozz, 1 hónap alatt meg fogsz tanulni németül
2012. nov. 4. 22:30
 10/15 anonim ***** válasza:
Én mennék!
2012. nov. 4. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!