Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Duci lány lenne az igazi?

Duci lány lenne az igazi?

Figyelt kérdés
A helyzet hogy eddig csak gizda lányokkal jártam vagyis vékonyakkal, és most találkoztam egy ducibb lánnyal közepesen duci, és megtaláltam benne mindent amit a sok magától elvarázsolt lánytól soha mert a legtöbb ilyen, szerintetek amiatt eldobjam mert esetleg ducibb? hogy majd akkor jön egy olyan aki vékony is és ugyan olyan mint ő? olyan nehéz ez. Sokkal odaadóbb mint bármelyik modell alkat. ő genetikailag ilyen alkat probálkozozz már mindennel
2012. nov. 4. 19:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne legyél már ennyire beijedve attól, hogy a haverok meg a média meg a nemtudommi mit szólna hozzá, hogy nem egy Zimány Linda-hasonmással jársz... és ne is legyél olyan beképzelt, hogy neked kijárna egy top 10-es modell... mert ha ezen filózol... hát, a lány jobbat érdemelne, olyat, aki9 tényleg imádja és elfogadja úgy, ahogy van. De neked egyébként nem lenne érdemes elengedned csak azért, mert jaj, lehet, hogy bejön egy topmodell, ha egyébként odaadó és kedves...
2012. nov. 5. 12:29
 12/12 Pendulum92 ***** válasza:
Ez a média által belénk vert szépségideál átka.
2012. nov. 14. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!