Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyi étel mellett, hogy...

Ennyi étel mellett, hogy lehet éhezni? (Kép)

Figyelt kérdés

Anyám mindig zsarol,hogy ő éhezik. Hozzak neki kenyeret,meg olajat meg miegymást.

Benézetem a szekrénybe és ez kép tárult elém,legalább 4 kiló kenyér a szekrénybe egy része szárad másik része már kicsit penészes.Szóval van kenyér csak ba@sztat,hogy éhezik.

Miért kell ennyi kenyeret most kidobnom? Panelba lakunk,tehát még az állatok sem eszik meg.

Kérdés ennyi kenyér mellet hogy lehet,hogy éhezik?

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 4. 11:46
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Kipakoltam a hűtőt a nóta végén az lett,hogy őt hagyjam békén és ne kutakodjak őnála. Pedig a hűtőbe van sok romlott étel is :(

Valahogy ezt én nem tudom elhinni,hogy egy normális nő,aki nem iszik nem bagózik nem kávézik,,semmi káros szenvedély nincs és mégis elmegy a pénze. Kaja meg nincs.

Lehet,hogy én vagyok a hülye és hagyni kellene a p*csáb@ az egészet.

Semmi baja nincs! Pszichiátriára jár rendszeresen,mert fáj a feje és azt mondták idegi alapon van. Feküdt is bent többször.Ha valami baj lenne ahogy írjátok akkor ott amikor az 500 kérdéses tesztet kitöltötte ki kellet volna derülnie Pszichológus sem mondott semmit. Csak annyit,hogy kösse le magát valamivel.Semmi gyógyszert nem szed. A vérnyomás csökkentőn kívül,meg néha Algópirint. Ha baja lenne mondták volna,,A teszt azért van és évente kitöltetik vele.

2012. nov. 4. 15:01
 32/34 A kérdező kommentje:

14:48

Én is erre gyanakszom,hogy figyelem felkeltés a célja.

Hisz van kaja,,van pénze,, stb... Csak unatkozik.

2012. nov. 4. 15:06
 33/34 anonim ***** válasza:
Én anyukámnak meg az a felfogása, hogy akkor spórol, ha nem eszik, nem költ kajára.
2012. nov. 6. 18:35
 34/34 anonim ***** válasza:

szerinted a rokkant nyugdijas anyádnak kenyéren kel élnie

az eszedbe se jutt hogy probál tartalékolni hogy az olajat nem tudja megenni

2015. okt. 18. 01:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!