Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyi étel mellett, hogy...

Ennyi étel mellett, hogy lehet éhezni? (Kép)

Figyelt kérdés

Anyám mindig zsarol,hogy ő éhezik. Hozzak neki kenyeret,meg olajat meg miegymást.

Benézetem a szekrénybe és ez kép tárult elém,legalább 4 kiló kenyér a szekrénybe egy része szárad másik része már kicsit penészes.Szóval van kenyér csak ba@sztat,hogy éhezik.

Miért kell ennyi kenyeret most kidobnom? Panelba lakunk,tehát még az állatok sem eszik meg.

Kérdés ennyi kenyér mellet hogy lehet,hogy éhezik?

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 4. 11:46
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
93%
Vegyél el innen egyet mondjad h lemész kenyérért. Hozzd vissza neki ezt a kenyeret a pénzt meg tartsd meg
2012. nov. 4. 11:49
 2/34 anonim ***** válasza:
89%
Hát ne hozz neki, ennyi.
2012. nov. 4. 11:49
 3/34 anonim ***** válasza:
88%
Az igen. Csak hát kenyér magába nem épp finom.
2012. nov. 4. 11:50
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

Ki ne dobjátok! Nézd, mennyi recept maradék kenyér felhasználásához:

[link]

2012. nov. 4. 11:52
 5/34 anonim ***** válasza:
96%
sajnos vannak akik kimondottan élvezik ha pszichikailag zsarolhatnak!
2012. nov. 4. 11:53
 6/34 A kérdező kommentje:
Saját pénzemen veszek neki kaját pedig 90 000Ft a rokkant nyugdíja az özvegységivel. Nekünk négyünknek nem jut negyed ennyi. :(
2012. nov. 4. 11:53
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Nincs valami mentális problémája anyukádnak? Nem b*sztatásból, komolyan kérdezem!?

Van is valami a kenyérhez? Mert magában én sem mondanám, hogy szeretem rágcsálni a kenyeret.

Egyébként ha még nem penészes, akkor kockázd fel és szárítsd ki, utána ledarálod és jó lesz zsemlemorzsának. Innentől kezdve, pedig gyakrabban hozz kevesebb kenyeret és mindig nézz be a szekrénybe mielőtt elindulsz a boltba.

2012. nov. 4. 11:54
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, tudja, hogy ezek már nem ehető kenyerek. Van olyan, hogy véletlenül ránk marad, mert elfeledkezünk róla, csak toljuk be a másikat. Igaz, jobban oda kellene figyelni.

Másik az, hogy valóban kellene azért a konyhába más is, nemcsak kenyér. Harmadik variáció: ne adj'Isten, nehogy vmi szellemi baja kezdődjön anyudnak, ami miatt nem érzékeli a valóságot, és elfeledkezik az ennivalóról, és csak annyit tud, hogy éhezik, mivel nem ette meg (Nagymamám kezdődő demensként ilyen volt. Mindig azt mondta, hogy nincs mit ennie, pedig a család kilószámra vitte hozzá a kenyereket, mindenféle kajákat, csak ő kényszeresen eldugta, és ugyanúgy állt tanácstalanul, hogy nincs mit ennie, mert nem emlékezett rá, hogy már kapott kaját.)

2012. nov. 4. 11:55
 9/34 A kérdező kommentje:
Bakker lefotózom a hűtő tele van kajával,csak ki kell venni. Viszek neki amit főzök,hisz neki is jut egy tányérral,amit nem esz meg azt meg lefagyasztom.már edény sincs amibe lefagyasszam annyi kaja van bent.
2012. nov. 4. 11:56
 10/34 anonim ***** válasza:
17%
Jaj, ne legyél már ilyen! Most ezeket egye meg? Komolyan az anyád... Segíts már neki egy kicsit, fényképezgeted a szemetét...istenem. Gondolom nem fiatal már, valami kis pszichés gond is van ebből a bezacskózósdiból ítélve. Dobd ki ezt a cuccot, takaríts ki egy kicsit, és vigyél neki friss kenyeret, max egy fél kilót, vagy valami cipót, hogy elfogyjon. Néha vihetsz neki valamit szeretettel, és együtt megeszitek. Szerintem ő most kicsit elhagyta magát, segíts neki... Nem ítélkezni akarok, szerintem neked is megvan a saját verziód, de szerintem most légy önzetlen.
2012. nov. 4. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!