Ennyi étel mellett, hogy lehet éhezni? (Kép)
Anyám mindig zsarol,hogy ő éhezik. Hozzak neki kenyeret,meg olajat meg miegymást.
Benézetem a szekrénybe és ez kép tárult elém,legalább 4 kiló kenyér a szekrénybe egy része szárad másik része már kicsit penészes.Szóval van kenyér csak ba@sztat,hogy éhezik.
Miért kell ennyi kenyeret most kidobnom? Panelba lakunk,tehát még az állatok sem eszik meg.
Kérdés ennyi kenyér mellet hogy lehet,hogy éhezik?
Ki ne dobjátok! Nézd, mennyi recept maradék kenyér felhasználásához:
Nincs valami mentális problémája anyukádnak? Nem b*sztatásból, komolyan kérdezem!?
Van is valami a kenyérhez? Mert magában én sem mondanám, hogy szeretem rágcsálni a kenyeret.
Egyébként ha még nem penészes, akkor kockázd fel és szárítsd ki, utána ledarálod és jó lesz zsemlemorzsának. Innentől kezdve, pedig gyakrabban hozz kevesebb kenyeret és mindig nézz be a szekrénybe mielőtt elindulsz a boltba.
Gondolom, tudja, hogy ezek már nem ehető kenyerek. Van olyan, hogy véletlenül ránk marad, mert elfeledkezünk róla, csak toljuk be a másikat. Igaz, jobban oda kellene figyelni.
Másik az, hogy valóban kellene azért a konyhába más is, nemcsak kenyér. Harmadik variáció: ne adj'Isten, nehogy vmi szellemi baja kezdődjön anyudnak, ami miatt nem érzékeli a valóságot, és elfeledkezik az ennivalóról, és csak annyit tud, hogy éhezik, mivel nem ette meg (Nagymamám kezdődő demensként ilyen volt. Mindig azt mondta, hogy nincs mit ennie, pedig a család kilószámra vitte hozzá a kenyereket, mindenféle kajákat, csak ő kényszeresen eldugta, és ugyanúgy állt tanácstalanul, hogy nincs mit ennie, mert nem emlékezett rá, hogy már kapott kaját.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!