Ennyi étel mellett, hogy lehet éhezni? (Kép)
Anyám mindig zsarol,hogy ő éhezik. Hozzak neki kenyeret,meg olajat meg miegymást.
Benézetem a szekrénybe és ez kép tárult elém,legalább 4 kiló kenyér a szekrénybe egy része szárad másik része már kicsit penészes.Szóval van kenyér csak ba@sztat,hogy éhezik.
Miért kell ennyi kenyeret most kidobnom? Panelba lakunk,tehát még az állatok sem eszik meg.
Kérdés ennyi kenyér mellet hogy lehet,hogy éhezik?
11:55
Azt az én nagyikám is csinálta. Szegény minden áldott reggel sütött egy tálca süteményt, eldugta az ágy alá, vagy a ruhásszekrény tetejére és onnantól kezdve sírt-kiabált, hogy nincs mit ennie :(
VAN MIT ENNIE!!!! Nagyon dühös vagyok,mert nem éhezik,hisz viszek mindig kaját és a kenyérhez is viszek neki valamit.
Nem beteg hanem lusta perszóna.
Száraz levegőn szárított kenyérből lehet készíteni prézlit, majdnem olyan jó, mint a sima zsemlemorzsa.
Ebből is többféle ételt el lehet készíteni.
Pl. felszeleteled a kenyeret, és radiátoron megszárad, az a legjobb. Aztán ledarálod.
Ami penészes, az megy a kukába.
Anyád meg valószínűleg azért mártírkodik, mert nem tud rendes ételt venni magának, ezt hívják minőségi éhezésnek.
Vagy...
Esetleg úgy gondolja, hogy te elég jól élsz ahhoz, hogy támogasd anyagilag, és így akarja kikényszeríteni.
Kenyér helyett legközelebb vehetsz neki konzerveket, száraz hüvelyeseket, lisztet, cukrot, száraztésztát, savanyúságot, tojást, egyéb tartós élelmiszereket, amiből bármikor tud magának tartalmas főtt ételt készíteni. Vihetsz neki egy kis kóstolót valami "rendes" ételből, pl. kis pörkölt nokedlival, rántott hús, hétvégi sütemény. Természetesen nem mindent egyszerre, ezek csak ötletek, miből vásárolhatsz be hosszú távra.
Ha van mélyhűtő, oda is lehet pakolni húsokat, de akár szeletelt kenyeret is. Frissen kiolvadva puha lesz, csak utána hamar megszárad, erre figyelni kell!
Így egyrészt érezni fogja, hogy törődtök vele, másrészt látni fogja, hogy támogatjátok, és nem utolsó szempont, hogy nem fog egy csomó étel kukában kikötni, ami mindkettőtök számára pénzkidobás.
Próbáljatok meg legalább egyszer-egyszer telefonon keresztül beszélni vele, időnként hívjátok át magatokhoz, vagy menjetek át kicsit, pl. lemoshatjátok az ablakokat, kimosni a függönyöket, stb. Ez a viselkedés egyfajta segélykiáltás, hogy foglalkozzatok vele többet, törődjetek vele.
Ezt kell vele éreztetni.
Kérdező, egyértelmű, hogy egy mentális zavarról van szó.
És a kenyérrel így bánni nagy baj, amikor annyian éheznek..Talán egy beszélgetés segíthet rajta - ebből kiindulva.. Talán azt keresni Ő hol,kinek tudna ADNI
"A világ annyira éhezik, hogy Isten csak kenyér formájában jöhet el" -mondta Mahatma Gandhi
12:03
Járok dolgozni nevelem a két kicsi gyerekem,alig van időm aludni. Anyám 60 éve asszony akinek semmi szervi baj nincs.Neki kellene az unokáit segíteni. Ha át megy valamelyik ,már azzal kezdi,hogy nincs ám kaja itthon.
Mikor babusgassam??
Estére már úgy esek be az ágyba ,se TV semmi. Sokat segítek én mosok rá ha nagytakarítás van én csinálom,,csak a napi dolgait kell neki csinálni.
Nehogy már valaki azt mondja ,hogy a gyerekeim helyet az anyámmal foglalkozzak.
16 éve voltam amikor kidobott. Gyerekoromban főleg a nagyim nevelt. Ki ő nekem? Csak megszült és kész,,de ez egy másik téma,hogy nem érdemli meg a gondoskodásomat.
És mégis csak adok neki,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!