Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bosszút forral ellenem egy...

Bosszút forral ellenem egy férfi, mert nem őt választottam, hanem az exemet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párommal szakítottam kb. 3 hete,és megjelent egy új férfi az életemben,akihez nagyon vonzódtam,szex nem volt köztünk,de ott aludtam nála.Hozzáteszem vele leszögeztük,nincs kapcsolat köztünk,nem tartozunk egymásnak elszámolással,de ő kezdte egyre komolyabbra venni az egészet,érzelmei lettek.Én viszont rádöbbentem,sose tudnám szeretni,az exem a fontos nekem még mindig.Tegnap a volt páromnál voltam,rendbe akarjuk hozni a kapcsolatot, közben megírtam az új férfinak,hagyjuk végleg egymást,nem akarok tőle semmit.Kiderült,egész este a ház előtt állt,figyelt minket,és most közölte,hatalmas bosszút forral,amit évek múlva is megemlegetek.Nagyon félek,mert nem tettem semmit,szerinte megaláztam őt,de mivel,ha nem jártunk,és még közöltem is vele,hogy hagyjuk?

Mindennek elmondott, én nem akarom a páromat miatta elveszteni,de azt mondta,ha ő nem boldog,én se legyek az. Hogy lehet valaki ilyen gonosz? Próbáltam szépen beszélni vele,nem hat rá,biztosan valami nagy szemétségre készül. Mit tegyek?

2009. aug. 12. 08:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

8:42-es vok.

Tudom nem számít, de én nagyon büszke vagyok rád. Hidd el jó döntés volt. Nem lehet egy kapcsolatot hazugságra építeni. Bevallom azt hittem nem fogod elmondani neki. De ügyes voltál.

2009. aug. 12. 12:03
 12/17 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm szépen,nagyon jól esik a sok rosz után,mert igen,tudom óriásit hibáztam,de így jobb a lelkemnek,köszönöm a bíztatást. Sajnos még a férfitól nem szabadultam meg,de legalább nem fenyeget,lesz még 1-2 köröm vele azt hiszem,mire lezárom.
2009. aug. 12. 12:40
 13/17 anonim ***** válasza:
Tök jó hogy a kérdés kiírásától számítva már 2 óra múlva már mindkettővel le tudtál ülni beszélni és minden meg is oldódott.Szerencse hogy mindhárman épp szabadnaposak vagytok :)
2009. aug. 12. 14:02
 14/17 anonim ***** válasza:
A zaklatás büntetendő, nem?
2009. aug. 12. 16:34
 15/17 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy van telefon is a világon,nem kell hozzá szabadnap. És látod,megoldódott,talán mert nem te voltál a korábbi tanácsadó. :)
2009. aug. 12. 20:07
 16/17 anonim ***** válasza:
De bizony én voltam a legelső....
2009. aug. 12. 21:54
 17/17 anonim válasza:
ha bosszút forral ellened akkor nem szeret és nem is szeretett volna, ezért jól tetted hogy nem őt választotad. és igen, mindenképp akivel most vagy, szólj neki, hogy számítson rá
2009. okt. 29. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!