Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bosszút forral ellenem egy...

Bosszút forral ellenem egy férfi, mert nem őt választottam, hanem az exemet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párommal szakítottam kb. 3 hete,és megjelent egy új férfi az életemben,akihez nagyon vonzódtam,szex nem volt köztünk,de ott aludtam nála.Hozzáteszem vele leszögeztük,nincs kapcsolat köztünk,nem tartozunk egymásnak elszámolással,de ő kezdte egyre komolyabbra venni az egészet,érzelmei lettek.Én viszont rádöbbentem,sose tudnám szeretni,az exem a fontos nekem még mindig.Tegnap a volt páromnál voltam,rendbe akarjuk hozni a kapcsolatot, közben megírtam az új férfinak,hagyjuk végleg egymást,nem akarok tőle semmit.Kiderült,egész este a ház előtt állt,figyelt minket,és most közölte,hatalmas bosszút forral,amit évek múlva is megemlegetek.Nagyon félek,mert nem tettem semmit,szerinte megaláztam őt,de mivel,ha nem jártunk,és még közöltem is vele,hogy hagyjuk?

Mindennek elmondott, én nem akarom a páromat miatta elveszteni,de azt mondta,ha ő nem boldog,én se legyek az. Hogy lehet valaki ilyen gonosz? Próbáltam szépen beszélni vele,nem hat rá,biztosan valami nagy szemétségre készül. Mit tegyek?

2009. aug. 12. 08:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Legfontosabb hogy avasd be a párodat,hogy számítson rá, és ne érje váratlanul egy támadás.Enm feltétlenül fizikai,lehet hogy lejárató hadműveletbe kezd.Mondj el neki mindent és találjátok ki,mit tehettek,ő talán higgadtabb.
2009. aug. 12. 08:05
 2/17 anonim ***** válasza:
95%

Szia.

Vannak ilyen elmebetegek, én is összefutottam egyel. Van aki előbb utóbb odébb áll, egy kis fenyegetőzés után. - hál isten az enyém ilyen volt.

Szerintem mondd el a párodnak, hogy mitörtént és ha szeret és helyre akar hozni ő is mindent akkor segíteni fog neked. Lehet, hogy az is elég lesz ha a párod közli vele, hogy ellehet fáradni a p***ába.- Így legalább látná, hogy nem olyan könnyű veled kicseszni, mert állnak mögötted. De a legfontosabb, hogy a párodhoz legyél őszinte és tudjon erről. Aztán ha nagyon nem tudtok mit kezdeni ezzel az őrültel akkor eltudtok menni a teve utcai rendőrkapitányságon van egy életvédelmi szerv, akik ilyen és hasonló esetekkel foglalkoznak.

2009. aug. 12. 08:10
 3/17 A kérdező kommentje:
De a párom ezt megcsalásnak venné,értitek,hogy ott aludtam,még akkoris,ha nem voltunk azidőben együtt. Meg annak a férfinak írtam kedves sms-eket is az elején,biztosan ezt is felhasználja. Ezt hogyan mondjam el a páromnak?
2009. aug. 12. 08:10
 4/17 anonim ***** válasza:
66%
Mindenképpen őszintének kell lenned a pároddal.Azon ne csodálkozz,ha a párod megcsalásnak veszi,ha már három hét után új pasit kerestél magadnak. és ott is aludtál nála.Ez könnyelműségre vall,akkor is ha nem feküdtél le az új pasival.Ha ott aludtál nála,akkor az új is számíthatott valamire tőled.Viselkedj máskor felelősségteljesebben.
2009. aug. 12. 08:19
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg te sem vagy ártatlan, már elnézést. Én nem alszok olyan embernél, aki ellenkező nemű és "nem érdekel". Teljesen úgy érzi, hogy csak játszottál vele, egyik nap még nála alszol, másnap meg hopp nekem nem kell, hanem az ex kell. Meg félsz, hogy megmutatja az sms-eket, de hát könyörgöm te írtad, akkor pedig vállald fel, és én a helyedben előre tisztáznám az ex-szel a dolgokat, mondj el neki mindent, szerintem jobb ha előbb a te verziódat hallja mint az átvert férfiét, mert akkor talán még van esély, hogy megbocsásson. De szerintem mielőtt mást ócsárolsz, gondolj csak bele, hogy mindenhez 2 ember kell, és ismétlem, azért alakultak ki benne irántad érzések mert te ezt tápláltad felé. És ezeket nem kötekedésből írtam, csak jó lenne ha nem az áldozatból lenne mindig a bűnös.
2009. aug. 12. 08:19
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Második vok.

Hát ne haragudj, de hogy akarod te helyre hozni a kapcsolatod, ha így indulsz neki? Szerinted ez a másikkal szemben oké? És ha neki támad az őrülted? Hát szerintem gondold át, hogy mit akarsz az életedtől, mert hazugsággal nem lehet indítani egy kapcsolatot. Ha nincs bizalom, nincs semmi...

2009. aug. 12. 08:42
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el a párodnak,ha nem akarod elvesziteni.Mondd el neki hogy számodra ez nem jelentett semmit,nem is történt semmi,és még jó hogy időben észbekaptál mielőtt belerohantál volna egy kapcsolatba amit igazából nem is akarsz,csak azért hogy könnyebben elviseld a hiányát,benne is csak őt kerested...Ha a párod melletted áll sok mindent nem tud ártani,reméljük nem is akar csak a szája nyagy
2009. aug. 12. 08:57
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok,amannak meg esetleg mondd meg hogy nem kicseszni akartál vele,nagyon sajnálod,de pont azért vetettél véget mielőtt még elkezdődött volna,mert tiszteled őt annyira hogy nem kazdesz bele vele egy kapcsolatba ha nem érzed 100%osan hogy szeretni tudnád.Neki is jobb igy,te nem akartad bántani,és sajnálod,és mivel szerinted ő egy nagyon jófej pasi,megfogja ezt érteni,tudod,és meg tudjátok ezt beszélni felnőtt módjára is
2009. aug. 12. 09:01
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen bosszút állok rajtad típusú dolgok 90%-a cska üres fenyegetés. Azért nem árt egy kicsit komolyan venni hátha ő pont a maradék 10, de szinte kizárt, hogy bármi komollyal is próbálkozna max. leereszti a kocsi kerekét vagy kiszúrja a gumit vagy ilyesmi.
2009. aug. 12. 09:20
 10/17 A kérdező kommentje:
Bevallottam az igazat, ezzel lehet elvesztem a volt páromat,de valóban jobb az őszinteség. A másik férfinak pedig ez elég volt,hogy bevallottam az igazat a páromnak,azt mondta visszaáll a bosszútól.
2009. aug. 12. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!