Bosszút forral ellenem egy férfi, mert nem őt választottam, hanem az exemet. Mit tegyek?
A párommal szakítottam kb. 3 hete,és megjelent egy új férfi az életemben,akihez nagyon vonzódtam,szex nem volt köztünk,de ott aludtam nála.Hozzáteszem vele leszögeztük,nincs kapcsolat köztünk,nem tartozunk egymásnak elszámolással,de ő kezdte egyre komolyabbra venni az egészet,érzelmei lettek.Én viszont rádöbbentem,sose tudnám szeretni,az exem a fontos nekem még mindig.Tegnap a volt páromnál voltam,rendbe akarjuk hozni a kapcsolatot, közben megírtam az új férfinak,hagyjuk végleg egymást,nem akarok tőle semmit.Kiderült,egész este a ház előtt állt,figyelt minket,és most közölte,hatalmas bosszút forral,amit évek múlva is megemlegetek.Nagyon félek,mert nem tettem semmit,szerinte megaláztam őt,de mivel,ha nem jártunk,és még közöltem is vele,hogy hagyjuk?
Mindennek elmondott, én nem akarom a páromat miatta elveszteni,de azt mondta,ha ő nem boldog,én se legyek az. Hogy lehet valaki ilyen gonosz? Próbáltam szépen beszélni vele,nem hat rá,biztosan valami nagy szemétségre készül. Mit tegyek?
Szia.
Vannak ilyen elmebetegek, én is összefutottam egyel. Van aki előbb utóbb odébb áll, egy kis fenyegetőzés után. - hál isten az enyém ilyen volt.
Szerintem mondd el a párodnak, hogy mitörtént és ha szeret és helyre akar hozni ő is mindent akkor segíteni fog neked. Lehet, hogy az is elég lesz ha a párod közli vele, hogy ellehet fáradni a p***ába.- Így legalább látná, hogy nem olyan könnyű veled kicseszni, mert állnak mögötted. De a legfontosabb, hogy a párodhoz legyél őszinte és tudjon erről. Aztán ha nagyon nem tudtok mit kezdeni ezzel az őrültel akkor eltudtok menni a teve utcai rendőrkapitányságon van egy életvédelmi szerv, akik ilyen és hasonló esetekkel foglalkoznak.
Második vok.
Hát ne haragudj, de hogy akarod te helyre hozni a kapcsolatod, ha így indulsz neki? Szerinted ez a másikkal szemben oké? És ha neki támad az őrülted? Hát szerintem gondold át, hogy mit akarsz az életedtől, mert hazugsággal nem lehet indítani egy kapcsolatot. Ha nincs bizalom, nincs semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!