Normális hogy anyu elmesélte a drogos múltját?
2 hete elfogott a rendőrség. Kipróbáltam néhány kábítószert.(Lehet szidni,a te gyereked is meg fogja tenni)
Eljött anyu értem a rendőrségre és feltűnően nyugodt volt.
Hazamentünk leültetett és elkezdett velem beszélgetni.
Elmesélte,hogy ő is ismeri ezt a világot 17-20 éves koráig drogozott és hogy tudja mennyire ki tudja fordítani magából az embert.
Ő akkor hagyta abba amikor megismerte aput. (Ennek 22 éve) és azóta eszébe sem jutna.
Meg azt is elmesélte hogy volt egy iszonyatos rossz élménye amikor majdnem meghalt mert hallucinált valamit és meg akart halni.Azt is elmesélte kikkel csinálta (most több gyerekes családanyák) meg hogy milyen bulikba jártak.
Nekem nagyon meglepő hogy ilyen "jól" kezelte a helyzetet és nem csinált fesztivált.
Te el fogod/mernéd a gyerekednek mondani az ilyen múltad?
20/L
El merném mondani, de nincs mit elmondani, mert mindig is volt annyi eszem hogy ne drogozzak. És nem, nem mindenki próbálja ki, képzeld el. Szerintem normális hogy elmesélte, az nem normális hogy csinalta.
(Csak mondom, komolyabb állásinterjún hazugságvizsgáló alatt kérdezik meg hogy drogoztál-e valaha. Nem, a pénztáros vagy az eladó nem tartozik ezek közé.)
20L
Még annyit hozzátennék, hogy minden egyes emberből mást és mást hoznak ki a drogok, van aki már egy füves cigitől is meghal, és van aki évekig "büntetlenül" kokainozik. Egyszerűen nem éri meg kipróbálni.
Nem vagyok álszent vagy ilyesmi, életemben lehet hogy 5 olyan alkalom is volt hogy berúgtam, szerintem az utóbbi 5 év alatt elszívtam 2 doboz cigit, de a drog téma már teljesen más.
20l
Kedves #22, a pszichoaktív szerek hatása meglehetősen független attól a politikai rendszertől, amiben élünk. A különbség annyi, hogy akkor más volt a rendelkezésre álló termékpaletta, más volt gyakori, és más ritka. Mondjuk kivéve az alkoholt, ami az előző rendszerben is, meg a maiban is élen jár az elfogyasztott pszichoaktív szerek között. Akkor max nem füveztek a fiatalok, hanem parkanoztak, kodnoxoztak, ilyesmi. Hidd el kedves #22, a Föld nem a rendszerváltáskor kezdett forogni, sőt elárulok egy titkot, neke, aki az 1970-es években volt gyerek, a mai világ sokkal konzervatívabb, bármi meglepő lehet is ez némely rendszerváltás után szocializálódottnak. Akkoriban nem volt a cigi meg a piavásárlásra semmiféle korhatár, legtutibb szipu-alapanyagokat (include kloroform pl.) utánad dobták a József kőrúti vegyszerboltban, az orvosi vények nem az orvos nevére szóltak és érvénytelenítő pecsételés után visszaadták a patikában bárkinek volt otthon egy köteg, aki nagyon akarta... meséljek még a "a bezzeg a rendszerváltás előtt"-ről?
Persze épp ezért statisztika sem volt nagyon a pszichoaktív szerekkel visszaélőkről, ezért ma mindenki azt mond, amit akar, az "újszülöttek" meg szépen beveszik, hogy akkor mindenki természetesen józan életű volt, és eszébe sem jutott ilyesmi...
Egyébként fű helyett a szokvány bulikellék a demalgonos almabor volt csóró iskolásoknak... 14,50 Ft volt fél lityó almabor, 2,50 volt egy doboz demalgon, azt együtt ütött, mint atom...
Remélem kielégítette a válaszom:)
Mesélhetsz még róla, nagyon érdekel :)
Erről még nem tudtam.
egyébként: 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!