Mit kellene csinálnom ahhoz hogy megmaradjon az a pénzem, amit autógyűjtésre félre tettem? Ez borzasztó hogy mindig kérnek belőle hitelbe!
Az egész utcából hozzám járnak hitelbe pénzt kérni,rokonok,mondván azt hogy majd megadják az ígért napon.anyám is állandóan húzza az orrát ha nem adok neki,amikor elkölti a haza adott pénzt.( amit haza adok a családi kasszába.Tehát amikor elfogy amit haza adtam, akkor megcélozza azt a pénzemet amit gyűjtök autóra,úgy mint a rokonok is!Ezzel nem is volna gond, hogy megadják csak nekem nem mindegy hogy mikor.Meg egyébként is! Hagyjanak már engem békén,állandóan csak a pénzt kérik tőlem!soha nem fogják be fejezni?
Ha meg nem adok nekik, szidnak a hátam mögött,komolyan mondom be fogok kattanni.Segítsen már valaki hogy,hogy szabaduljak meg a pénzemtől úgy,hogy meg is maradjon,de ne tudjanak elvenni belőle??
Nem lehet valahova befektetni vagy ilyesmi? Ahova ingyen be lehet tenni meg ingyen majd ki is hozni amikor szükség lesz rá? Ez valami katasztrófa. 150.000 forintért akarok autót venni,természetesen használtat,de szép állapotút.Van, mert néztem,most is vannak fent hirdetve ilyen autók.Na de még erre költeni kell hogy elhozzam,,mindenki tudja.Üzembentartóira :20.000 ft,eredetvizsga: 20.000 ft, Biztosítás és a többi...
Jelenleg van 100.000 forintom.Össze jött egy jó meló is,kettőnknek bnőmmel,persze ebből is haza is adunk,meg kitartás a következő hónapra,meg anyám tyúkja...
Tehát a pénz meg lesz az autóra...de! csak abban az esetben ha "meg tudok tőle szabadulni" hogy ne járjanak a nyakamra,és ne húzza anyám se rám az orrát!Pedig én haza adom ami kell a családi kasszába, tele van már a f_szom az egész szituációval.Segítsetek kérlek...
Jaj, Drága Kérdező!
Akár az én anyámról írnál!
Megértelek, nagyon megértelek, de kérlek még csak ne is mondj olyat, hogy megölöd magad!
Nem szabad ilyeneket gondolnod, bár tudom, hogy rettenetes ez a helyzet, de ne magadat vádold!
Nem a te hibád, anyukád az, aki lenyúl és pénzéhes.
Az én anyám is ilyen, amikor még otthon laktam, én is odaadtam a fizetésem felét, a többi kellett vonat költségre, mert suliba jártam, és persze félre is akartam tenni.
Hát nem ment!
Mindent elkért, jóformán az utolsó fillérig, én csak a suliba járást tudtam fizetni, azontúl egy zoknit, egy bugyit nem tudtam venni magamnak, mert MINDENT kiszedett belőlem.
Ha szép szóval nem ment, akkor zsarolással, ha úgyse, akkor üvöltözéssel, anyázással, és ennek nem volt vége...
MOST állítsd le, mert később a kajapénzedet is elkéri, és mindent, mert ő úgy gondolja, hogy neki jár, hogy Te azért vagy, hogy őt pénzeld.
És a rokonok is így gondolják!
NE ADJ!
A megegyezésen kívül semmit, mert nem fogod tudni megfogni a folyamatot, és a végén nagyon rosszul fogsz járni!
Nem lesz semmid!
Nem, hogy autód, de életed se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!