Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem cserel cipzart a...

Miert nem cserel cipzart a kabatomban Parom nagymamaja (noi szabo, varrono)?

Figyelt kérdés

Lassan ket eve ismerjuk egymast, eddig ingyen megvarrt aprosagokat(lyukas, szakadt, vagy felhajtasok...). Az egyik kedvenc(2 telikabatom van es a cipzar csere olcsobb mint egy uj kabat), kabatom cipzara tonkre ment, es megkertem csinalja meg. Huzta a szajat, mert hogy micsoda munka van vele.. Mondtam(es minden alkalommal probaltam is fizetni), hogy kifizetem, es barmiben segitek de csak azert se szeretne... Mivel o egy pontos, preciz es nagyon megbizhato varrono igy jo lenne ha o csinalna meg.

Mivel gyozzem meg, hogy kicserelje a cipzart?

2012. nov. 2. 23:55
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Vácra nem megyek cipzár cserére, ne haragudj, köszönöm azért
2012. nov. 3. 13:26
 22/26 anonim ***** válasza:
50%
Példát kértél árakra. Amúgy meg összebeszélsz minden hülyeséget. Mit is akartál a mamájától? Ő honnan szedett volna cipzárt neked? Először ő bontotta ki, utána helyesbítesz, aztán meg azt sem tudod mit akarsz, csak szidja már valaki a barátod nagyiját. Add oda anyudnak, megoldja neked.
2012. nov. 3. 13:34
 23/26 A kérdező kommentje:

kibontotta egyik felét, hogy neki áll megcsinálni, de azt mondta: mégsem!

Nincs nála cipzár, nem is vett, nem is mondta, hogy vesz. Megígérte, hogy megcsinálja, de nem csinálta meg, mert szerinte ez nagy munka és húzta rá a száját.

Én itthon befejeztem a bontást, végig tűztem gombostűvel és elviszem máshoz.

2012. nov. 3. 13:36
 24/26 A kérdező kommentje:
a végén az lett, hogy mondta kihez menjek megvarratni a ruhám, szerinte nem ér annyit ez a kabát... de nem érti azt sem, hogy nincs új kabátra pénzem... ez a fazon boltban 17-20.000 Ft.... és csak a cipzárja rossz... nem szakadt, nem foltos, nem büdös, nem értem miért kéne kidobni???
2012. nov. 3. 16:09
 25/26 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Nem csak szerinte nehéz szerintem is pedig jó párat csináltam már.

2012. nov. 3. 17:09
 26/26 A kérdező kommentje:
a 2.-nál hol találom az árakat?
2012. nov. 3. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!