Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem cserel cipzart a...

Miert nem cserel cipzart a kabatomban Parom nagymamaja (noi szabo, varrono)?

Figyelt kérdés

Lassan ket eve ismerjuk egymast, eddig ingyen megvarrt aprosagokat(lyukas, szakadt, vagy felhajtasok...). Az egyik kedvenc(2 telikabatom van es a cipzar csere olcsobb mint egy uj kabat), kabatom cipzara tonkre ment, es megkertem csinalja meg. Huzta a szajat, mert hogy micsoda munka van vele.. Mondtam(es minden alkalommal probaltam is fizetni), hogy kifizetem, es barmiben segitek de csak azert se szeretne... Mivel o egy pontos, preciz es nagyon megbizhato varrono igy jo lenne ha o csinalna meg.

Mivel gyozzem meg, hogy kicserelje a cipzart?

2012. nov. 2. 23:55
1 2 3
 1/26 intrepid ***** válasza:
20%
Mondd meg neki, hogy abbahagyod a verést, ha készen van.
2012. nov. 3. 00:02
 2/26 anonim ***** válasza:
66%
Lehet elege van már beleőled, de pénzt meg nincs pofája elkérni.
2012. nov. 3. 00:05
 3/26 anonim ***** válasza:
55%
Nyolcszáz forintért kicserélik neked, te meg képes vagy elvárni a barátod nagyijától? Amúgy tényleg nem 3 perces meló, de nem is értem, hogy van képed odahordani a javítgatni való göncöket.
2012. nov. 3. 00:10
 4/26 anonim ***** válasza:
39%
Ravasz és fogós kérdés, nehéz válasszal. Az én párom nagymamája is varrónő, de ő örömmel (és ingyen) kicseréli az elromlott cipzáraimat. Igaz, ő szeret engem.
2012. nov. 3. 00:13
 5/26 anonim ***** válasza:
61%
Hát én biztos nem győzködném, hogy ő csinája meg. Nekem elég, ha valaki egyszer visszautasít valamiben, másodjára biztos nem kérem tőle ugyanazt! Vidd máshoz, ne alázd meg magad még egyszer. Szerintem.
2012. nov. 3. 00:44
 6/26 anonim ***** válasza:
35%

Azért, mert tud varrni, nem élhetsz vele vissza, hogy ő varrogason minden hemehumi göncödet. Ingyen.

Ha pénzt nem fogad el, vittél már neki valami ajándékot, csak úgy. Szeretetből, hálából ?

Cipzár csere tényleg macerás munka....:)

Míg megvarrja, seperd össze a kertjét.Vagy mittudom én.

Porszívóz ki, vidd le a szemetet, sétáltasd a kutyáját.

Valamit valamiért..Ingyen melót is meg lehet ám unni...

Öregen dolgozzon, egy fiatalnak.

Az éremnek kér oldala van. (néha három)

2012. nov. 3. 05:03
 7/26 anonim ***** válasza:
Mivel jelezte, hogy nagy munka neki, vidd el egy varrohoz, hiszen valoban nem szukseges ehhez nagy tudas, viszont egy kabat mar bonyolultabb, ezert nem vallalja a mama, hiszen vastagabb szovet, eltori a tut stb., ezt vedd figyelembe, fogadd el, ne legy eroszakos!
2012. nov. 3. 08:37
 8/26 A kérdező kommentje:

Sokszor megajandekoztam, kifigyeltem mire van szuksege es vettem neki. Nincs kutya se kert, panelban laknak. Amikor kellett atmentem sgiteni, egy szot se szoltam ha megkert valamire...

En csak egy cipzar cseret kertem, a tobbi ruhamat szivesen megvarrta, a hobija a munkaja es szereti. Nem tudom miert nem szeretne egyszer komolyabb holmit megvarrni nekem?!... Azt mondta tobb mint 2.000 ft lenne a csere masnal. Mondtam, rendben kifizetem, adok tobbet de igy se bolintott ra(?)

2012. nov. 3. 08:40
 9/26 A kérdező kommentje:
Ez a kabatat pamut, es nem olyan vastag, ennel vastagabb kabatokat mutogatott nekem hogy siman megvarrja masoknak... Bar azt is panaszkodoan mondta. Lehet mar nem szereti a varrast? Pedig mondta is nekem,mennyire bevolt zsongva fiatalon hogyveeegre varrhat es szereti is
2012. nov. 3. 08:43
 10/26 anonim ***** válasza:
Szerintem csak simán nem szeret kabátot varrni. Hiába, vastagabb, nehezebb anyag, nehezebb mozgatni is, dolgozni is vele, az is lehet, hogy fél, hogy elrontja. Vidd el egy másik varrónőhöz.
2012. nov. 3. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!