Miert nem cserel cipzart a kabatomban Parom nagymamaja (noi szabo, varrono)?
Lassan ket eve ismerjuk egymast, eddig ingyen megvarrt aprosagokat(lyukas, szakadt, vagy felhajtasok...). Az egyik kedvenc(2 telikabatom van es a cipzar csere olcsobb mint egy uj kabat), kabatom cipzara tonkre ment, es megkertem csinalja meg. Huzta a szajat, mert hogy micsoda munka van vele.. Mondtam(es minden alkalommal probaltam is fizetni), hogy kifizetem, es barmiben segitek de csak azert se szeretne... Mivel o egy pontos, preciz es nagyon megbizhato varrono igy jo lenne ha o csinalna meg.
Mivel gyozzem meg, hogy kicserelje a cipzart?
csak próbálom átéreztetni a dolgokat
vannak a varrónők, fodrászok. minden ismerősüknek, rokonoknak, meg azok gyerekeinek ingyen dolgoznak.
hát speciel én is ott tartok, hogy tekintve, hogy nekem a munkaidőm, áramom, energiám fogy vele, van, hogy nekem is meg kellett tanulnom, hogy nem-et mondok. igaz rokonság, stb, de kihasználnak, csak ők ezt nem tudják. nem tudják, hogy ez tényleg Munka!
adj telefonszámot kérlek, főleg, ha Budapesten van ez a hely!
Googleba csak ennyiért van találat, illetve itt gyakorin szintén ennyiért írták az emberek a cserét, senkinek nem cserélték ki pár száz ft-ért... :(
A kabátom cipzárját egyébként kibontotta Párom nagymamája és neki akart állni, aztán szétszedve, mindenféle cipzár, kapocs nélkül adta vissza... én itthon kiszedegettem a cérna cafatokat, a tűzéseket megkerestem, gombostűvel rögzítettem... nem volt korrekt kitépni a cipzárat belőle és azt mondani, hogy inkább nem. :(
Elsőre amit kidobott a google, nincs kedvem nézegetni, hogy hol van:
Azt meg ugye senki nem gondolta, hogy még a cipzárt is a nagyinak illene megvennie?
Valamiért azt érzem, hogy nem egyértelmű amit írok.
A kabátból a cipzárat én szedtem ki lényegében, elkezdte kibontani, de mondtam, hogy hagyja abba. Teljesen végig bontottam, kiszedtem az utolsó kis cérna maradványt is, cipzárat hétvégén nem lehet venni, hiába lakok Budapesten...
Varrónők boltja az ünnepek miatt, ma zárva, hétfőn lesz nyitva, ott pár száz ft-os egy 60 cm cipzár.
Kimondta, hogy "nagyi" szedje szét és vegye meg a cipzárat?
csak rosszat tudtatok írni, de abból jó sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!