Miért csinálta ezt velem anyukám? Nyáron lesz egy műtétem és megkértem anyut, hogy most még senkinek ne mondja el. Reggel vszont arra ébredtem, hogy a nagymamámnak mesél a műtétről.
Köszönöm érdeklődésedet, JOBBAN. Hajam is kinőtt :)
Betegségem sok mindenre ráébresztett. Aki mellett a bajban ott voltam, még a telefont sem emelte fel..:(
Akiről csak futólagos barátságot feltételeztem, az emberséges, segítőkész volt.
Átértékeltem az ember kapcsolataimat..Nagyon, nagyon sok emberbe kellemesen csalódtam.
Falun lakunk, tehát itt nem lehet "titkolózni". Nem is tettem..nem beszéltem róla boldog, boldogtalannak. Kérdésből, hozzáállásból már éreztem, ki kérdez komolyan, ki szánalomból.
Most is, és akkor is azt vallottam, a szánalmat (nem kérem) ingyen adják, az irigységért dolgozni kell..
Minden jót Neked!
Anyám ugyanilyen szóf*só, az ablaknál ültem a gépnél, hallom, hogy a szomszéd nőnek részletezi a betegségem. :S Ezzel akar érdekes lenni, vagy nem tudom, de én leüvöltöttem a fejét és elküldtem a p*csába.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!