Összevesztem anyummal, mert nem szívleli az új barátomat. Mit csináljak?
Kb. 2 hónapja megismerkedtem egy fiúval,ha 4 szóban kéne jellemeznem : rosszfiú,de céltudatos,helyes és jófej. Rögtön beleszerettem,és amikor viszonozva lettek az érzelmeim,úgy gondoltam,bemutatnám Őt a szüleimnek. Apukám tök jófej volt,és úgy láttam szimpi is neki a fiú,anyukám viszont elég rosszul reagált rá,feltette a létező összes keresztkérdést,hátha "egyre is rosszul felel",és másnap elég durván kifejtette a véleményét nekem. Azt mondta,nem hozzám való,mert "elég rossz előéletűnek tűnik",meg szerinte csak kihasznál. Nem tudom,mit csináljak,mert nagyon szeretem a fiút,de a szüleimet sem szeretném megbántani. Kérlek segítsetek :(
20/L
bocsi,ha zavaros,csak siettem
Úgy gondolja,nem illik hozzám,az alapján,amit megtudott róla,és hogy tuti,rossz előéletű,"látszik rajta". Úgy gondolja,túlságosan pörög,nekem egy nyugodtabb fiú kéne.
Nem drogos,nem bűnöző,nem alkoholista,az egyetlen kifogásolható pont,hogy cigizik.
Határozottabb legyél, FELNŐTT NŐ VAGY!
Beszélj a barátod jó tulajdonságaidról -amit anyud nem ismerhet- és ha be mered vállalni, hozzál össze egy kávézást/vacsorát négyesben.
Az lehet, hogy vízválasztó lesz, de legalább mindenki tisztában lesz a dolgokkal és nem kell elbeszélni egymás mellett.
"rossz fiú".. Ez mit takar végül is?
Mert ha valaki cigizik attól még nem mondjuk rá hogy rossz fiú..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!