Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » HELP! Apámról lenne szó miért...

HELP! Apámról lenne szó miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
ahány barátom volt egyik se tetszett neki...(tudom nem neki kell vele lenni) vagy a kinézete miatt, vagy az miatt ahol lakik, vagy pedig a szakmája miatt... most (szó szerint) a srác neve miatt nem bírja... életébe nem látta még, de nem tetszik neki a neve és ezért böszme meg bunkó velem... egy normális szava nincs hozzám... próbálok vele nem foglalkozni de azért mégis bánt.. :/ miért csinálhatja ezt? itt vagyok már 18 nem igaz h nem tudja rám hagyni... egy apának az lenne a kötelessége hogy mindent megtenni azért hogy a lánya boldog legyen, nem pedig akadályozni... ha tiltva nevel, hazudni tanít... segítsetek, mit tegyek? :(
2012. nov. 1. 15:38
 1/4 intrepid ***** válasza:
Ha olvasol irodalmat, állandó téma, hogy nagyon sok apa, nem tudja elengedni a szeretett kislánya kezét, egyszerűen dühíti a gondolat, hogy az a pattanásos majom mit művel az ő aranyos kicsi lányával. Ne foglalkozz vele, ezeket a dolgokat anyukáddal beszéld meg, apukádnak meg elmúlik idővel.
2012. nov. 1. 15:54
 2/4 A kérdező kommentje:
igen, igen már hallottam erről meg tanultam is róla... csak egészen más átélni mint olvasni róla... van egy nővérem ő vele miért nem csinálta ezt?
2012. nov. 1. 15:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Hehe, az enyém is hasonló. :-)

Tudom, könnyű mondani, h ne foglalkozz vele, de tényleg ne.vedd a szivedre. Ez a dolga.

Az a pasi aki elviseli apádat, az lesz méltó hozzád.

Az én barátomat is útálta apám. Barátom tűrte, sokszor neki is rosszul esett persze. Finoman vágott vissza mindig, kissé humorosan. Pl.:h a nevével csak hazudni tanít. Erre a válasz: persze, azt is kell néha.

Segítsen otthon majd barátod a ház körül. Az én barátom a reggeli kávé főzéssel és a mosogatással szerettette meg magát.

És mindíg kedves volt, pl.: (nálunk ő a korán kelő) Lefőzte a kávét. Apám jön ki:

-Agyálj nekem is!

Erre barátom:

-Tessék.

Fater soha semmit nem köszön meg, ezt tudni kell. De a 3. reggelre már motyogott egy "kösszt". Később pedig az "agyjál" helyet a légyszit is használta. Néha még most is gúnyolódik rajta, de a párom már nrűem veszi fel. Sőt.... Tavaj férfi tangát adott apámnak karira. :-) Volt nagy vihogás.

Az előző barátaim menekültek apámtól, míg végre jött Ő.

Kitartás! Egyik füleden be, a másikon ki.

22L

2012. nov. 1. 16:03
 4/4 A kérdező kommentje:

ez is komoly... csodállak h kibírod...

megpróbálom nem felvenni ezeket :) de ki tudja meddig fogom tűrni :/

2012. nov. 1. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!