Anyum csalja apumat?
Figyelt kérdés
már kb 2 hónapja van az hogy jött az egyik munkatársa anyumnak,azzal a dumával,hogy megnézi a halainkat:O
de persze csak akkor amikor apum dolgozik!
és ez hetente megismétlődött...
ma pedig egy másik munkatársa jött,de csak a ház előtt voltak,annyit láttam hogy egy virág alakú marcipánt,vagy nem is tudom mit adott anyumnak:O (apum dolgozik)
mit csinálhatnék?:S nem akarom felhozni anyunak a témát :S
amúgy jó kapcsolatban van anyummeg apum....
15/L
2009. aug. 11. 14:06
11/15 anonim válasza:
Szerintem ne avatkozz bele ebbe az egészbe. Minden ki fog derülni, ha van minek kiderülnie.
Ha véletlenül apukádnak szólnál erről jó nagy vihart kavarnál, úgyhogy már csak a családi békr miatt se tedd.
12/15 anonim válasza:
Maradj ki ebből, bármennyire is tenni szeretnél valamit, mert a végén akaratlanul is bombát robbanthatsz a szülők közt, és lehet, hogy a semmiért. ez az ő dolguk. remélem nem lesz semmi, ami szétzúzhatná nálatok a családi békét.
13/15 anonim válasza:
A 15:11-el értek egyet,kérdezz rá anyukádnál és a reakcióból levágod,hogy mi van!Ha tényleg megcsalja apukádat,ne szólj apukádnak róla,az események úgy is adják,hogy kiderüljön, és akkor ők ketten döntenek, hogy hogyan tovább!
14/15 anonim válasza:
nem hiszem hogy bármi is van közöttük hiszen, akkor azt tényleg titkolná amugy meg anyumnak is van egy barátja pasi, akivel tök jóba van apám tudja nem bánja csak van hogy féltékeny, de amugy lehet hogy apud tud róla.
15/15 anonim válasza:
Elég nagylány vagy már, beszélj az anyukáddal. Mondd el, hogy mit érzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!