Anyum csalja apumat?
már kb 2 hónapja van az hogy jött az egyik munkatársa anyumnak,azzal a dumával,hogy megnézi a halainkat:O
de persze csak akkor amikor apum dolgozik!
és ez hetente megismétlődött...
ma pedig egy másik munkatársa jött,de csak a ház előtt voltak,annyit láttam hogy egy virág alakú marcipánt,vagy nem is tudom mit adott anyumnak:O (apum dolgozik)
mit csinálhatnék?:S nem akarom felhozni anyunak a témát :S
amúgy jó kapcsolatban van anyummeg apum....
15/L
most kérdeztem meg anyumat,rózsát kapott,meg bonbont -,-
azért mert megy a pasi másik munkahelyre....áhhh nem értem:S
Apud tud róla, hogy hetente látogatja a "halakat" az a pasi?:S
Szerintem csalja.. Ezek egyértelmű jelek :S
Figyelj csak!
Apukádnak is vannak munkatársai, meg anyukádnak is...
Egyáltalán nem biztos, hogy bármi is van közöttük a munkahelyi barátságon kívül, miért ne adhatna csokit vagy virágot a kollégája anyukádnak?! (Munkahelyen nagy divat egymás köszöntése.)
Ha anyukád meg akarná csalná az apádat, ugye nem gondolod komolyan, hogy akkor vinné a pasiját a lakásába, mikor a 15 éves lánya otthon van???...
Aki csalja a férjét, az nem a családi ház előtt találkozik vele, hanem eldugva, hogy nehogy meglássák!!!!
Biztos vagyok benne, hogy semmi ilyenről nincs szó, csak te fantáziálsz és féltékenykedsz, pedig nem kellene.
A halak megnézése : lehet, hogy anyukád mesélt a kollégájának a halaitokról és a kollégája egy nagy akvarista, kíváncsi volt a halakra... Mi van ebben?
Nem gondolod, hogy ha megcsalni akarná az anyukád a papádat, akkor nem akkor vinné fel a kollégát, mikor nincs otthon senki? (te sem!) Vagy a pasi lakására mennének!
Szerintem az apukád is nevetne az ötleteden, tudja, hogy a felesége nem csalná meg! :D
(Foglald el magad valamivel, nagyon ráérsz!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!