Miért ilyen felelőtlenek az emberek?
Figyelt kérdés
Sokszor azt látom, hogy minden más fontosabb mint a gyerek. Valamelyik nap mentem az úton, egy nagy bokros, fás udvarról kiszaladt elém egy 5 év körüli kisfiú, ha fél másodperccel hamarabb jött volna vagy nem oda nézek akkor egy 40 tonnás kamionnal simán átmentem volna rajta. Az apja meg velem kezdett el veszekedni. Másnap reggel egy ovi előtt mentem el, öltönyös, nyakkendős apuci nyitja ki a kocsiajtót, a kisgyerek úgy ahogy volt átrohant a másik oldalra. Azt is majdnem elütöttem. A csávó meg ment tovább mintha nem történt volna semmi, pedig nem volt fiatal. Nekem is van 2 kisgyerekem de tudnak normálisan közlekedni az meg a másik, hogy ha már kisétálhat az utcára vagy forgalmas helyen vagyunk akkor mellettem marad. Egyébként az ismerőseim között is bőven akadnak olyanok akikre egy macskát sem bíznék mégis gyerekük van. Nem emlékszem, hogy régebben ennyi hülye lett volna. Mi van az emberekkel? Szerintem ez elég szomorú.2012. nov. 1. 11:59
11/13 anonim válasza:
Nem gyerekpóráz kell, hanem oda kell figyelni a gyerekre. Nem állatok szegénykék.
12/13 anonim válasza:
sok "szülőnek" csak arra van esze h gyereket csináljon de hogy normálisan, felelőséggel felnevelje az már luxus.
13/13 anonim válasza:
10-es, mégis miből olvastad ki, hogy nincs gyerekem? Honnan veszed, hogy nem egy háromgyerekes apuka vagyok?
Ha a környezetedben nem ismersz olyan szülőket, amilyenekről a kérdező is ír, akkor olvasgasd a gyereknevelés kategóriát, majd rájössz, milyen szülők is léteznek.
Túl sokat képzelsz magadról, az fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!