Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan ekkora baj,...

Most komolyan ekkora baj, hogy elköltöttem azt az 1000 ft-ot?

Figyelt kérdés

2 hete apa adott 10.000 ft-ot, hogy menjek és vegyek magamnak csizmát. 8000 ft volt a csizma, egész napos járkálás után találtam meg végre. Aztán beültem egy helyre, ahol ettem, 1000 ft-ot fizettem.

Amikor hazaértem, apa elkérte a csizmáról a blokkot, és visszaadtam az 1000 ft-ot, erre ő üvöltözött velem, hogy mégis hova lett a másik 1000 ft, biztos óvszert vettem belőle, stb.

Azóta nem mehetek sehova, egész szünetben is csak itthon ülhetek.

Nem hiszem el, hogy nem érti meg, hogy baromira éhes voltam, reggel 10-kor indultam el és 5-kor kajáltam.

Azt mondta, hogy téli szünet végéig nem mehetek sehova és minden házimunkát nekem kell csinálnom. Ami elég gáz, mert érettségire is tanulnom kéne.

Mit tegyek? Sose ad nekem pénzt úgy, hogy elmegyek valamerre, és ha esetleg éhes vagy szomjas lennék, akkor vehessek valamit. Mindig a barátom fizet, amit már én szégyellek.

15/L

2012. nov. 1. 11:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi idősen sosem kaptam nemhogy 10,de 5ezret sem csizmára. És én amíg dolgozni nem kezdtem még 500ft-ot sem kaptam zsebpénznek,mert nálunk ilyen sem volt. Azért nem olyan rossz a te helyzeted,hidd el,van akik enni sem tudnak,nemhogy 1000ft értékben,még egy kiflire sem telik sajnos.
2012. nov. 1. 12:38
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

11-es. És azért mert neked szar gyerekkorod volt, legyen másnak is az? Megint ez a dögöljön meg a szomszéd tehene is...

Kérdező! Nem tudom mit tehetnél, az én apám sose volt ilyen. Nem dúskáltunk a pénzben, de a kaját azért nem sajnálták tőlem...:( Amint tudsz menj majd el dolgozni diákként, a saját pénzed arra költöd amire akarod, abba legalább nem szólhat bele.

2012. nov. 1. 13:04
 13/18 anonim ***** válasza:
47%

Na azért nem kell agyon sajnálni szerencsétlen kérdezőt szerintem. Ha tudja milyen az apja, akkor vissza kell vinni azt a pénzt és kész. Ha éhes, akkor nem kell lenyomni 5 kuglófot egy liter kakaót két joghurtot meg az isten sem tudja mit, ha tudja, hogy várják haza a pénzt mint mindig. Lehet venni egy perecet, elrágcsálni hazafelé, ez kitart amíg otthon kajához nem jut.

Én nem mondom, hogy normális ezen fennakadni és hepciáskodni, de azért a ló túlsó oldalára sem kell átesni. 15 évesen azért az ember tudja mit várnak otthon tőle és kénytelen alkalmazkodni.

Kicsit olyan az apuka, hogy a gyerek egy szükséges rossz, akinek kell ez-az. Tud ellene mit tenni? Nem... engedelmeskedik és ha megkérik, hogy a visszajárót vigye vissza, akkor nem eleszi a felét, hanem hazaviszi. Az ellen gondolom csak nem lett volna kifogása az apának sem, ha vesz két kiflit a kérdező, mert már kezdett rosszul lenni az éhségtől. Hazáig ennyivel is ki lehet bírni, nem feltétlenül kell belakni.

Ettől függetlenül ismétlem, azért nem vernék ki ennyitől ekkora balhét.

2012. nov. 1. 13:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Te már raktál fel kérdést régebben is, csak nem emlékszem mi volt benne pontosan, de ugyanígy apádat szidtad. Anyádnak nem lehet egy szava se, apád a barátod nevét se tudja, ott is számszerűsítetted a keresetét. Akárhányszor felhúzod magad valamin, leírod majd a családotok mindennapjait? Ideje lenne túltenni magad ezeken a dolgokon, attól, hogy mi itt azt mondjuk neked, hogy apád egy szemétláda, még nem fog több pénzt adni. Múltkor is adtunk tanácsokat, mindenre volt kifogás, emlékszem. Így jártál, várjál még 3 évet, aztán mehetsz amerre látsz.
2012. nov. 1. 14:14
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem azt mondtam,hogy mert nekem rossz volt (egyébként nekem nem volt rossz gyerekkorom csak nem dobáltuk ki a pénzt az ablakon,mint a kérdező) akkor másnak is legyen. Aztán meg ki tudja mi igaz,mi sem,apuka tényleg annyit keres-e vagy sem.Ki tudja mennyi a svájci frank alapú hitelük törlesztője,mert úgy kereshet az ember százezreket ha a fizu háromnegyede elmegy a kölcsönre akkor számít az 1000ft is!
2012. nov. 1. 14:45
 16/18 anonim ***** válasza:
38%
Istenem, egy éve nem voltam itt kb. a családi kapcs. topikban, de semmi nem változott, azóta is ugyanannyi bunkó, kioktató stílusú nő van itt..
2012. nov. 2. 00:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Ezt valóban okvetlenül fontos volt megjegyezni a kérdéshez! :)
2012. nov. 2. 10:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen, az volt. Hihetetlen ez a családi kapcsolatok topik, ahogy marják egymást meg a kérdezőket a válaszolók, mint a karvalyok..
2012. nov. 2. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!