Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igaz, hogy minden...

Szerintetek igaz, hogy minden férfi nagyon önző és eszébe sem jut, hogy ne magára gondoljon?

Figyelt kérdés
Ezt már nagyon sokan mondták nekem férjes asszonyok.Ebben ti láttok igazságot?Vannak pozitív példák is,amikor a férfi nemcsak magával törődik?

2012. okt. 31. 18:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
És mi van,ha csak te nem érted őt,mert más a véleménye?
2012. okt. 31. 18:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Most pl. olyan rossz passzban vagyok, hogy nekem is ez a véleményem :(
2012. okt. 31. 18:58
 13/19 anonim ***** válasza:

18:54 vagyok ismét:)

Nehéz dolgok ezek.Tudod van egy életviteli norma a párkapcsolatban.Ehhez kell jókedv, szeretet,okosság,iltelligencia,józanság,kultúra,ambíció,és folyamatos célkitűzés,és építőkészség,illetve ennek folyamatos karbantartása...

2012. okt. 31. 19:11
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,hogy függ ez össze az önzőséggel és a butasággal,de ok:D
2012. okt. 31. 19:19
 15/19 anonim ***** válasza:

19:11>

Az általam írtaknak van egy ehhez kapcsolódó életviteli stílusa a gyakorlatban,beleértve a munkát is.Ez célratörő,aktív,kultúrált mindennapokat eredményez,ahol lehet jutni jó irányba.És aki így él,és ilyen a felfogása,az az ember sokszor önzőnek tűnik másoknak,holott csak a emberi normális életet szeretné élni.

2012. okt. 31. 20:10
 16/19 anonim ***** válasza:

Én pasi vagyok!

Ezen a fórumon olvasottak alapján, már azt is eredménynek tartom, ha a férfi ( pasi) nem akadályozza a nőt a kibontakozásban ( pl: nem iszik, nem dohányzik, nem hagy mindent szerte széjjel. Nem veri a családot.) Akkor a nő maga is győzi a háztartást.

2012. okt. 31. 20:49
 17/19 anonim ***** válasza:

Az emberek altalanossagban onzok, nok ferfiak egyarant. A kerdes, ki mennyire, es miben. Az en baratom sok dologban onzetlen, es ugy altalaban segitokesz. En sem vagyok egy egeszsegesnel onzobb tipus, sott sok mindenben meg annyira sem. Szerintem nekunk ezzel nem is volt es nem is lesz problemank, mert tiszteljuk egymast.

Tehat a valaszra a kerdes, hogy nem minden ferfi onzo.

2012. okt. 31. 20:57
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez nem a férfiakra vonatkozik hanem az emberekre. Mivel milliárdnyian vagyunk ezt nem lehet ráhúzni egyik nemre se külön külön. Vannak pozitív példák, azt se mondhatja senki, hogy kevés mert kb nem ismeri a világ összes párját...
2012. okt. 31. 21:14
 19/19 anonim ***** válasza:

Ki ilyen, ki olyan.

De nem lehet azt mondani, hogy minden férfi (és nő) rendelkezik bizonyos rossz tulajdonsággal.

Párom is előrébb helyez engem mindenben, és még ilyen kedves, figyelmes, szeretni való férfi sosem volt az életemben. Képes az ölébe kapni, ha sírok, ringat, és dúdol nekem, hogy megnyugodjak, közben simogatja a hátam.

(természetesen én is viszonozom neki a sok jót, amennyire tőlem telik)

2012. okt. 31. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!