Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire valók/jók/ a nők?

Mire valók/jók/ a nők?

Figyelt kérdés
Az ellentétes nemre vonatkozó kérdés és válaszok fogalmazták meg bennem ezt a kérdést. Kíváncsian várom a válaszokat.
2009. aug. 11. 11:15
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
75%
Szerinted a nők csak arra jók, hogy legyen aki megszülje a gyereket? Elég maradi felfogás, kábé 500 éve valószínű még így volt (na jó, a nők dolgoztak már az őskorban is, de csak ennyibe nézték őket), de mai világ már rég nem erről szól. Szerencsére.
2009. aug. 11. 12:06
 22/37 anonim ***** válasza:
76%
hogy mire jók??? a fejfájásnak is valahol meg kell jelennie :D:D:D
2009. aug. 11. 12:12
 23/37 anonim ***** válasza:
88%

Egy félidő nagyon hosszú sör nélkül:)

(Jólvan, csak vicc)

2009. aug. 11. 12:55
 24/37 A kérdező kommentje:

Bevallom kicsit szerettem volna, ha olyan válaszok jönnek többségben, hogy a nők gondoskodóak, nagyon tudnak szeretni, stb. Ezzel szemben nagyrészt a szex a szülés a gyerek nevelés, otthoni gürizésről szólnak a hozzászólások. Egyébként tényleg akár provokatív is lehetne a kérdés, néhány felháborodásból ítélve. Igen, de mit gondolnak a férfiak a nőkról, s mi nők (mert nőből vagyok) mit tartunk magunkról? Mi a jó bennünk? Szerintem az jó a nőkben, hogy születésünktől elkísérnek, ölelnek, szeretnek, gondoskodnak rólunk testi lelki (lányaikról,fiaikról) mellette hátteret adnak, hogy a férfiak férfiak lehessenek. Jó, hogy érzékenyek és sírnak ha örülnek is. Mert éreznek.

Azt már tudom, hogy mi mennyire szépeket tudunk mondani a férfiakról.

37 éves nő, feleség, anya

2009. aug. 11. 13:35
 25/37 anonim ***** válasza:
97%
A házasságban a férfi a fej, de a nő a NYAK! Hehehehe
2009. aug. 11. 13:52
 26/37 A kérdező kommentje:
Igen, ilyesmire gondoltam. :D
2009. aug. 11. 13:56
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lennének nők kusza lenne a világ. Ugyan ki tenne rendet a sok pasi fejében??? No meg környezetében is... Minden híres pasi mellett állt egy nő a háttérben, aki irányította. Nem lenne gyengédség, kedvesség, bátorság-határozottság, erősség- ami a gyerekneveléshez is kell, szépség, olyan igazi női szépség, érzékiség. No meg hiszti sem lenne... :) És valljuk meg, csődbe menne az összes csokigyár... 28/L
2009. aug. 11. 13:59
 28/37 anonim válasza:
100%
:))))))))))))
2009. aug. 11. 15:51
 29/37 A kérdező kommentje:
Igen! :D
2009. aug. 11. 19:32
 30/37 anonim ***** válasza:
76%

Hogy mire jók a nők?

-Gyereket szülni.

-hogy legyen kivel keféljetek.

-hogy legyen aki mos főz takarít vasal utánatok.

-hogy legyen aki a seggetek alá rak mindent.

-hogy legyen aki meghallgat és kedves hozzád.

-hogy legyen aki elviszi a gyereket suliba vagy bárhova

a férfiak az ilyenekre sose érnek rá vagy épp nincs kedvük hozzá.

-hogy legyen aki csak úgy mellettetek van.

-hogy ne kelljen meg szelíditsetek egy új állat fajt aki mindezt végig csinálja.

Remélem kielégítő a válaszom.

2009. aug. 12. 14:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!