Mire valók/jók/ a nők?
Egy félidő nagyon hosszú sör nélkül:)
(Jólvan, csak vicc)
Bevallom kicsit szerettem volna, ha olyan válaszok jönnek többségben, hogy a nők gondoskodóak, nagyon tudnak szeretni, stb. Ezzel szemben nagyrészt a szex a szülés a gyerek nevelés, otthoni gürizésről szólnak a hozzászólások. Egyébként tényleg akár provokatív is lehetne a kérdés, néhány felháborodásból ítélve. Igen, de mit gondolnak a férfiak a nőkról, s mi nők (mert nőből vagyok) mit tartunk magunkról? Mi a jó bennünk? Szerintem az jó a nőkben, hogy születésünktől elkísérnek, ölelnek, szeretnek, gondoskodnak rólunk testi lelki (lányaikról,fiaikról) mellette hátteret adnak, hogy a férfiak férfiak lehessenek. Jó, hogy érzékenyek és sírnak ha örülnek is. Mert éreznek.
Azt már tudom, hogy mi mennyire szépeket tudunk mondani a férfiakról.
37 éves nő, feleség, anya
Hogy mire jók a nők?
-Gyereket szülni.
-hogy legyen kivel keféljetek.
-hogy legyen aki mos főz takarít vasal utánatok.
-hogy legyen aki a seggetek alá rak mindent.
-hogy legyen aki meghallgat és kedves hozzád.
-hogy legyen aki elviszi a gyereket suliba vagy bárhova
a férfiak az ilyenekre sose érnek rá vagy épp nincs kedvük hozzá.
-hogy legyen aki csak úgy mellettetek van.
-hogy ne kelljen meg szelíditsetek egy új állat fajt aki mindezt végig csinálja.
Remélem kielégítő a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!