Mire valók/jók/ a nők?
Számomra is. A párhuzamos kérdést senki nem találta nősovinisztának, ellenben itt azonnal támadott mindenki, s bár nem mondták ki nyilvánvalóan hímsovinisztának tartják. Pedig a kérdező szerintem közelről sem erre gondolt. Mellesleg passzív feminista vagyok, de úgy gondolom addig nem lesz egyenlőség, míg nem jönnek ide is ugyanolyan laza válaszok, vagy oda is ugyanolyan felháborodottak, hogy hogy lehet így beszélni a férfiakról.
17/L voltam.
Egyetértek az utolsóval! :) Tényleg vicces, micsoda támadást érzékeltek ebben a csajok :)
40(L)
Hogy életeben maradjon az emberiség(bár szívesen megnézném amikor egy férfi 9 hónapig hordja a magzatot,majd elmegy szülni,és én nőként kint a váróban izgulok miközben tömöm magam csokival(ha ideges vagyok mindig csoki jön)
De jó arra is,hogy a férfiak mellett mindig legyen egy okos nő,hisz a nők nélkül ki tudja hol lennének.
Ha nők nem lennének a férfiakból kihalna a vadászösztön,és minden férfi "meleg" lenne...Vagy elég egyoldalú beszélgetés zajlana a másik egyeddel,ha nem férfi a párja..."jó volt drágám?-mmmeeekkk szerintem is.Főzöl nekem kávét?mmmeekkk..
mosni, főzni, takarítani, gyereket szülni, nevelni, szexelni :D
Persze csak vicceletem..hmm.. kapok felpontozást? x)
A válasz megírásának időpontja: ma 11:45
a sorrenddel van a gond. a szex a szülés előtt jön és nem utána :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!