Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire valók/jók/ a nők?

Mire valók/jók/ a nők?

Figyelt kérdés
Az ellentétes nemre vonatkozó kérdés és válaszok fogalmazták meg bennem ezt a kérdést. Kíváncsian várom a válaszokat.
2009. aug. 11. 11:15
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Számomra a rekciók megdöbbentőek voltak eddig.
2009. aug. 11. 11:35
 12/37 anonim ***** válasza:
85%

Számomra is. A párhuzamos kérdést senki nem találta nősovinisztának, ellenben itt azonnal támadott mindenki, s bár nem mondták ki nyilvánvalóan hímsovinisztának tartják. Pedig a kérdező szerintem közelről sem erre gondolt. Mellesleg passzív feminista vagyok, de úgy gondolom addig nem lesz egyenlőség, míg nem jönnek ide is ugyanolyan laza válaszok, vagy oda is ugyanolyan felháborodottak, hogy hogy lehet így beszélni a férfiakról.

17/L voltam.

2009. aug. 11. 11:38
 13/37 anonim ***** válasza:
76%

Egyetértek az utolsóval! :) Tényleg vicces, micsoda támadást érzékeltek ebben a csajok :)

40(L)

2009. aug. 11. 11:42
 14/37 anonim ***** válasza:
91%
khm..3ik válaszoló vagyok.Szóval azért lettél igy leoltva,meg azért mások a reakciók,mert az oldal többségét nők alkotják,és te kifogtad azt a párat akik nem olvasták a mire jók a férfiak c. kérdést..és valljuk be,igy elég provokativnak hatott a kérdésed
2009. aug. 11. 11:42
 15/37 anonim ***** válasza:
95%

Hogy életeben maradjon az emberiség(bár szívesen megnézném amikor egy férfi 9 hónapig hordja a magzatot,majd elmegy szülni,és én nőként kint a váróban izgulok miközben tömöm magam csokival(ha ideges vagyok mindig csoki jön)

De jó arra is,hogy a férfiak mellett mindig legyen egy okos nő,hisz a nők nélkül ki tudja hol lennének.

Ha nők nem lennének a férfiakból kihalna a vadászösztön,és minden férfi "meleg" lenne...Vagy elég egyoldalú beszélgetés zajlana a másik egyeddel,ha nem férfi a párja..."jó volt drágám?-mmmeeekkk szerintem is.Főzöl nekem kávét?mmmeekkk..

2009. aug. 11. 11:44
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
11:42-esnek van igaza. (Én egyébként a férfis kérdést is provokatívnak éreztem volna, és arra is vmi hasonló választ írtam vola:))
2009. aug. 11. 11:44
 17/37 anonim válasza:
74%

mosni, főzni, takarítani, gyereket szülni, nevelni, szexelni :D

Persze csak vicceletem..hmm.. kapok felpontozást? x)

2009. aug. 11. 11:45
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

A válasz megírásának időpontja: ma 11:45

a sorrenddel van a gond. a szex a szülés előtt jön és nem utána :D:D:D

2009. aug. 11. 11:48
 19/37 anonim ***** válasza:
85%
Ha Téged sem gólya hozott és van édesanyád, akkor választ kapsz a kérdésedre.
2009. aug. 11. 11:56
 20/37 anonim ***** válasza:
98%
Érdekes senki nem ír a nyők lágyságáról, ami tompítja férfias erőt, az érzelemről ami a férfiban alig lézeng vagy nem tudja használni. A nő arra van ha már lennie kell, hogy ellensúlyozza a férfit. És ne tolódjon szélsőséges irányba semmi. Jing és jang. :D
2009. aug. 11. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!