Mire valók/jók/ a nők?
Figyelt kérdés
Az ellentétes nemre vonatkozó kérdés és válaszok fogalmazták meg bennem ezt a kérdést. Kíváncsian várom a válaszokat.2009. aug. 11. 11:15
1/37 anonim válasza:
Elég értelmetlen kérdés!De a válassz arra jok a nök amire a férfiak!Egyik fél se magasab rangu!
2/37 anonim válasza:
Mi az anyád van? Ezt most komolyan kérdezed????? Mintha azt kérdeznéd mire való a kutya??? Te normális vagy? Ilyen kérdést feltenni?? Köpedelem.
F
3/37 anonim válasza:
Mire jók???????Hát nem arra hogy a kiszolgálják meg körbeugrálják a pasikat,meg gyereket szuljenek akivel vagy egyedül maradnak,vagy nem!Mire jók?Ez milyen kérdés?Mondjuk téged is egy nő szül...(....!!!!!?)-ezt mindenki értse aminek akarja.
4/37 anonim válasza:
Na ez s kérdés nem lesz itt sokáig.az tuti
5/37 anonim válasza:
A mire valók a férfiak kérdést miért fogta fel mindenki viccesen, ezen meg miért felháborodás az első reakció? :O
Légyszi adjatok rendes válaszokat, ez csak egy válasz az előző kérdésre.
17/L
6/37 anonim válasza:
7/37 anonim válasza:
MI AZ HOGY VALÓK??te normális vagy?nem vagyunk háztartási gépek,mert azokra mondják,mire valók.....
8/37 anonim válasza:
Pl beszélgetni, pénzt keresni, tanulni, sportolni, BÁRMIRE. Bár én se nagyon értem a kérdést :D
9/37 A kérdező kommentje:
Tényleg érdekességképpen írtam ki. Ugyanis többségünk az ellenkező nemre feltett hasonló kérdésnék, bizony sok szépet és jót írt a férfiakról. Kíváncsi voltam, hogy a nőkről, kerülnek-e ide hasonlók? Eddig nem igazán...
2009. aug. 11. 11:29
10/37 anonim válasza:
nagyon érdekesek a reakciók, ha összehasonlítjuk a párhuzamos, férfiakra vonatkozó kérdéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!