Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti Párotok is elszokott menni...

Ti Párotok is elszokott menni szórakozni, iszogatni haverokkal? Mit szóltok hozzá? Nem zavar Titeket?

Figyelt kérdés
Persze, miért ne mehetne el, de mégis van olyan ok amiért nem szeretitek? esetleg feltételek, hogy menjen el és hogy jöjjön haza?
2012. okt. 30. 22:01
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Mi az, hogy ENGEDEM??? A párom nem az alárendeltem, nem a beosztottam, hogy megszabjak neki bármit is... "

Ott a pont.

2012. nov. 1. 17:26
 22/22 anonim ***** válasza:
Heti 1-2x találkozunk, persze hogy a többi idejéből szakít a barátaira is, ahogy én is. Még a kapcsolat elején megbeszéltük hogy nem szeretnénk hanyagolni őket (az szerintem elég nagy hiba lenne, hiszen ők eddig is mindig segítettek, ez olyan mintha mikor minden jó már nem érdekelne, mi van velük), ők iszogatnak, én is eljárok az én társaságommal és természetesen ketten is találkozunk velük ha úgy alakul.:) szerintem fontos hogy a 'mi' mellett megmaradjon az 'ő' és az 'én' is. :)
2016. aug. 3. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!