Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti Párotok is elszokott menni...

Ti Párotok is elszokott menni szórakozni, iszogatni haverokkal? Mit szóltok hozzá? Nem zavar Titeket?

Figyelt kérdés
Persze, miért ne mehetne el, de mégis van olyan ok amiért nem szeretitek? esetleg feltételek, hogy menjen el és hogy jöjjön haza?
2012. okt. 30. 22:01
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Azért mert nálam így működik és elmondtam, nem mondtam, hogy beleőrülök és elviselhetetlen, vagy valaha is szakítanom kellene ezért vele(?)...

Gondoltam én is hozzászólok, de nem kell kielemezni a "helyzetem"

2012. okt. 30. 22:32
 12/22 anonim ***** válasza:
El szokott járni, igen. Régebben zavart, a kapcsolatunk elején, és ez vitaforrás is volt köztünk. Mire összejöttünk én már túl voltam az ivós, bulizós korszakomon, így nagyon haragudtam érte, mikor tudtam, hogy ők hullarészegre fogják magukat inni a hétvégén. Viszont már régóta együtt vagyunk, és tudom, hogy sokat dolgozik, keveset pihen, és néha kell neki a lazítás. Ha ő így lazít, hát legyen, ezt el kell fogadnom. Elég ritka egyébként, nem minden hétvégén jár el, sőt, van, hogy csak 3 havonta. Egyszer volt egy mélypont a kapcsolatunkban, majdnem szakítás lett a vége, akkor mindent egymás szemére hánytunk, hogy kinek mi a gondja a másikkal. Ő többek közt ezt mondta, hogy utálja, amiért én mindig morgolódok, ha ő inni megy. Azóta változtattam ezen, nem morgok (legfeljebb egy picit magamban, de már ezt sem nagyon), mert azzal csak feszültséget szítok. Igazán egy szavam sem lehet, mert sokat törődik velem, és velem sokkal több programja van, mint a haverokkal, sokkal több időt szán rám, mint a lerészegedésre. Amíg ez így marad, addig minden rendben lesz köztünk szerintem. Nincs feltétel, hogy hogy kell hazajönnie, max. annyi, hogy csendben. De ettől függetlenül mindig felkelek rá, ő meg kiengesztel azzal, hogy hozzámbújik és bocsánatot kér, amiért sörszagú a szája és hozzáteszi: "pedig fogat mostam kicsikém, de azért idebújhatok? szeretlek".
2012. okt. 31. 00:45
 13/22 anonim ***** válasza:

elakar, aztán levetkőzöm.

:)XDDDDDDD

2012. okt. 31. 01:06
 14/22 anonim ***** válasza:

Néha igen, ahogy én is. Nem zavar!

Attól még,hogy házasok vagyunk megmaradt a külön baráti körünk. Neki a fiúk, nekem a csajok! Nem is szerettem volna, ha feladjuk ezeket az estéket. Kell ez mindkettőnknek. Sokat megyünk együtt is, de néha kell külön.

Nekem annál nincs illúziórombolóbb, amikor egy bárban meglátok sok meccset néző pasi között egy nőt. Ráadásul el hiszi,hogy tök jó,hogy ő van!

2012. okt. 31. 04:55
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem szokott!

Ha elis megy valahova szórakozni akkor általában együtt megyünk, mert ugyan az a baráti körünk.

2012. okt. 31. 08:13
 16/22 anonim ***** válasza:
14-es! Miért illúzióromboló egy meccset néző nő? Nem értem, vannak nők, akik szeretik a focit. A kérdésre válaszolva, az én párom rendszeresen eljár a barátaival, és bevallom, hogy zavar egy kicsit. Nem az zavar, hogy elmegy, hanem az, hogy mindenáron. A péntek este szent és sérthetetlen. Pl volt olyan, hogy egész hónapban a munkánk miatt nem tudtunk egy napot teljesen együtt lenni, aztán egyszer végre összejött volna, de ő odahivta a haverjait, mert hát péntek van. Vagy amikor otthon feküdtem betegen, úgy, hogy szó szerint felkelni nem birtam, akkor is elment. Vagy amikor elmegy, azt mondja korán hazajön, mert nem akar zavarni, ugyanis én másnap fél6kor kelek, és megyek a 13 órás műszakomba, aztán végül hazaesik hajnal kettőkor hulla részegen, nekiáll kajálni, meg mászkálni, villanyt kapcsolgatni, stb. Plusz még sorolhatnám a dolgokat. Nem azt akarom, hogy ne menjen, hanem azt, hogy néha, egyszer egy évben azt mondja, hogy bocs srácok, de most nem megyek, mert ez és ez van.
2012. okt. 31. 10:40
 17/22 anonim ***** válasza:

Ritkán elmennek a barátokkal bulizni. Már mindenkinek van családja, gyereke, ezért is csak ritkán mennek. Legközelebb épp most a hétvégén, Én meg megyek Pestre anyukámékhoz aludni a kislányunkkal, Ő meg szórakozni. Ez Nekem is kikapcsolódás, mert mehetek vásárolgatni, kávézni rég nem látott barátnőkkel, anyumék, és nagyim meg unokázhatnak! :)

Zavarni nem zavar, bízom benne! Kijár ennyi szórakozás Neki, mert rengeteget dolgozik miattunk!

2012. okt. 31. 12:15
 18/22 anonim ***** válasza:
Az én párom is eljár néha, egyáltalán nem zavar. Ált. a munkatársaival ül be valahová, kieresztik a gőzt. Nekem nincs erre igényem, szívesebben vagyok egyedül, így én nem megyek, neki viszont kell a társaság, hadd menjen. Jókedvűen, feltöltődve jön haza, nem olyan kis szerencsecsomag, mint hétköznap :D
2012. okt. 31. 12:24
 19/22 anonim ***** válasza:

én úgy vagyok, mint az egyik korábbi hozzászóló. Én nem nagyon iszok, elég ritkán, így eléggé zavart, ha elment a haverjaival és sokat is veszekedtünk, majdnem szakítottam is vele. Aztán mostmár én is rájöttem, hogy igen is, kell néha egy kis kikapcsolódás. Azóta én is járok a kolleganőimmel, én általában havonta egyszer megyek, legutóbb három hete voltam, most két hét múlva megyek megint, tehát nem túl sűrűn. De az egész éjszakás lesz :) Ráadásul én durvábban nyomom :D van közös baráti társaság is, össze szoktunk járni velük is, vagy hívunk át barátokat, az a lazább.

Annyit kértem, hogy tudjam, hova megy, mikor jön, és azért 3 óránként csörögjön 8 után, hogy mi van, jól van-e. Tehát tudjam, hogy minden rendben van-e és hogy kb. mikorra várhatom. ha nem ér haza addigra, jelezze és nyugodt vagyok. Kicsit azért néha nem tetszik, de nem az ő hibája, hanem én vagyok hangulatember.

2012. okt. 31. 13:35
 20/22 anonim ***** válasza:

Sose értettem ezt az "engedem-nem engedem" felfogást. Mi az, hogy ENGEDEM??? A párom nem az alárendeltem, nem a beosztottam, hogy megszabjak neki bármit is...

Egyébként az enyém el szokott néha mászkálni a haverjaival. Teljesen természetes és jogos ez az igénye és eszem ágában sem volt soha ebben korlátozni őt. Attól, hogy összetartozunk, még 2 külön személyiség vagyunk, önálló, szabad akarattal...

2012. nov. 1. 12:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!