Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehez? Mit gondolto...

Mit szóltok ehez? Mit gondoltok egy ilyen nőről?

Figyelt kérdés

Volt egyszer egy lány. Tizenöt évesen megismert egy fiút. Rá egy évre becsúszott a gyerek. Az apa vállalta őt, segítette őket, imádta a lányát. Rá egy évre még egy lány. Három év múlva lett még egy, majd négy évre egy fiú. Egyik sem volt tervezett. Az anya nagyon fiatal volt. Mindössze huszonhárom, amikor a negyedik gyerek született. Nem bírta a felelősséget. Állandóan üvöltött, ütött-vágott gyereket, apát, macskát, berendezést. Az apa elviselte a nő hülye természetét, törődött a gyerekeivel, hajszolta pénzt (ő sem volt több huszonnégynél), soha nem bántotta az anyát, még csak rá sem kiabált (pedig megérdemelte volna). A negyedik gyerek üt hónapos korában az anya lelépett. Minden jogáról lemondott, az apa nem kényszerítette, hogy fizessen. Nem kereste többet a gyerekeit. Ekkor a legnagyobb hét volt, a legkisebb öt hónapos. Az apa összetört, de továbbra is nevelte a gyerekeit, tanult, dolgozott. Sikerült lediplomáznia, az anyagi gondok pár év múlva rendbejöttek, az apa megimert egy másik nőt, összeházasodtak, együtt nevelték a gyerekeket, a gyerekek anyjuként szeretik őt. Boldogan éltek, időközben a gyerekek felnőttek, megházasodtak, gyerekeik lettek. Az anya feledésbe veszett. Huszonkilenc évvel később ( az elhagyástól számítva ) jelentkezett a vérszerinti anya. Felkutatta a gyerekeit, a volt párját. Kiderült, hogy családra vágyik. Nem lett karrierje, két (!) házassága is zátonyra futott, rengeteg futó kapcsolata volt, egyikből lett egy fiú, de vele nincsenek jóban. Meg akarja ismerni a gyerekeit, részt akar venni az unokák életében, mi több, követeli. Felbolygatott egy békés családot. A gyerekei nem akarják beengedni az életükbe. Ők a nevelőanyjukat tekintik az anyjuknak, nem akarják megismerni a vérszerintit, megvetik, azt pedig végképp nem akarják, hogy az unokáival kapcsolata legyen.

Ti hogy reagálnátok? Mit gondoltok az anyáról? Nincs olyan érzésetek, hogy a végső kétségbeesés tette ezt vele? Mert nem vitte semmire az életben? És hogy esetleg az anyagi javakra pályázik vagy csak szimplán kereszte akar tenni a volt párjának és a feleségének?

2012. okt. 30. 21:19
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Kegyetlennek éreztem e magam? Nézd,nekem leesett,hogy csak a pénz miatt keresett meg,meg hogy beköltözhessen hozzánk,mert -ha számolsz,már nem fiatal-az aktuális pasija épp kidobta.

Köszönöm,én ebből nem kérek.Azt sem tudom kicsoda,micsoda,hogy fogadhatnék be bárkit is a házamba,aki az anyámnak mondja magát ennyi év után,mert pénzre van szüksége?

Nem vagyok kegyetlen...hozzáteszem...azóta sem hallottam róla.Pedig a tel.számom is elkérte,hogy majd tartsuk ezentúl a kapcsolatot...hát nagyon érdekli mi van velem/velünk...mint anno...

2012. nov. 2. 15:37
 32/37 anonim ***** válasza:
Amennyiben ilyeneket tudtal meg rola, en megertem, ha inkabb hagyod a csudaba. Ne menjen hozzad kunyeralni, mert most kell a penz es hirtelen rajott van 4 gyereke. Eegyaltalan nem kell bunosnek erezned magadat. Csinald azt ami neked jo, o is azt tette. Egy percig se erezd rosszul magad emiatt.
2012. nov. 2. 17:01
 33/37 anonim ***** válasza:
22%
nagyon nehéz ez. vajon, ha azt tudnád, hogy hajléktalan lesz belőle, ha nem adsz neki valami pénzt, akkor sem adnál? fura dolog ez, hogy van e az embernek valami dolga vele csak azért, mert biológiailag az anyja.
2012. nov. 3. 01:31
 34/37 anonim ***** válasza:
Szia! Mi van veletek azóta?
2013. febr. 6. 06:55
 35/37 A kérdező kommentje:
Most haragban van velünk, mert nem szeretnénk az elbaltázott életének a része lenni, azóta folyamatosan zaklat minket, már a rendőrségi feljelentés határán vagyunk. Elég bonyolult, mindent nem szeretnék elmesélni, hiába anonim oldal. Viszont, hogy jó dolgot is mondjak, megsimertem a féltestvérem, aki egy remek srác, és hamar beilleszkedett a családunkba :-)
2013. febr. 7. 18:27
 36/37 anonim ***** válasza:
Szia! Sikerült már levakarni?
2013. márc. 18. 11:03
 37/37 A kérdező kommentje:
Nem, még nem. Ráadásul megtudta az öcsém feleségének a származási helyét, és értesítette a családját, hogy tudja, hol a lányuk ( ezt nem akarta az öcsém felesége ). Gondolom, bosszúból csinálta. Komolyan, hányok, hogy ilyen "anyám" van, egy ilyen borzalmas, számító nőszemély. Sajnos nemcsak a családom és a férjem, de a lányaim is megérzik :-( nem is beszélve arról, hogy "anyám" megsértette a lányaimat is. Na, akkor szakadt el a cérna.
2013. márc. 18. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!