Mit szóltok ehez? Mit gondoltok egy ilyen nőről?
Volt egyszer egy lány. Tizenöt évesen megismert egy fiút. Rá egy évre becsúszott a gyerek. Az apa vállalta őt, segítette őket, imádta a lányát. Rá egy évre még egy lány. Három év múlva lett még egy, majd négy évre egy fiú. Egyik sem volt tervezett. Az anya nagyon fiatal volt. Mindössze huszonhárom, amikor a negyedik gyerek született. Nem bírta a felelősséget. Állandóan üvöltött, ütött-vágott gyereket, apát, macskát, berendezést. Az apa elviselte a nő hülye természetét, törődött a gyerekeivel, hajszolta pénzt (ő sem volt több huszonnégynél), soha nem bántotta az anyát, még csak rá sem kiabált (pedig megérdemelte volna). A negyedik gyerek üt hónapos korában az anya lelépett. Minden jogáról lemondott, az apa nem kényszerítette, hogy fizessen. Nem kereste többet a gyerekeit. Ekkor a legnagyobb hét volt, a legkisebb öt hónapos. Az apa összetört, de továbbra is nevelte a gyerekeit, tanult, dolgozott. Sikerült lediplomáznia, az anyagi gondok pár év múlva rendbejöttek, az apa megimert egy másik nőt, összeházasodtak, együtt nevelték a gyerekeket, a gyerekek anyjuként szeretik őt. Boldogan éltek, időközben a gyerekek felnőttek, megházasodtak, gyerekeik lettek. Az anya feledésbe veszett. Huszonkilenc évvel később ( az elhagyástól számítva ) jelentkezett a vérszerinti anya. Felkutatta a gyerekeit, a volt párját. Kiderült, hogy családra vágyik. Nem lett karrierje, két (!) házassága is zátonyra futott, rengeteg futó kapcsolata volt, egyikből lett egy fiú, de vele nincsenek jóban. Meg akarja ismerni a gyerekeit, részt akar venni az unokák életében, mi több, követeli. Felbolygatott egy békés családot. A gyerekei nem akarják beengedni az életükbe. Ők a nevelőanyjukat tekintik az anyjuknak, nem akarják megismerni a vérszerintit, megvetik, azt pedig végképp nem akarják, hogy az unokáival kapcsolata legyen.
Ti hogy reagálnátok? Mit gondoltok az anyáról? Nincs olyan érzésetek, hogy a végső kétségbeesés tette ezt vele? Mert nem vitte semmire az életben? És hogy esetleg az anyagi javakra pályázik vagy csak szimplán kereszte akar tenni a volt párjának és a feleségének?
Kedves Kérdező!
Kegyetlennek éreztem e magam? Nézd,nekem leesett,hogy csak a pénz miatt keresett meg,meg hogy beköltözhessen hozzánk,mert -ha számolsz,már nem fiatal-az aktuális pasija épp kidobta.
Köszönöm,én ebből nem kérek.Azt sem tudom kicsoda,micsoda,hogy fogadhatnék be bárkit is a házamba,aki az anyámnak mondja magát ennyi év után,mert pénzre van szüksége?
Nem vagyok kegyetlen...hozzáteszem...azóta sem hallottam róla.Pedig a tel.számom is elkérte,hogy majd tartsuk ezentúl a kapcsolatot...hát nagyon érdekli mi van velem/velünk...mint anno...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!