Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lett a kérdéssel, amelyben...

Mi lett a kérdéssel, amelyben beköltöztek az albérlő családjába, amíg nyaralni volt a nyáron és most akar intézkedni?

Figyelt kérdés
Áttették vagy törölték? Olyan jó kamu volt:)

2012. okt. 30. 20:38
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:
76%
Én már írtam egy valamire való választ és egyet is értenek vele.
2012. okt. 30. 21:13
 22/39 anonim ***** válasza:
95%

Aki lemaradt volna eme csodálatosan izgalmas és zavarodott történetről, annak megpróbálom röviden elmesélni.

A kérdező feltett egy kérdést. Mert felvolt háborodva egy bizonyos párbeszéden amit a saját lakásában lakó albérlővel folytatott. Nagyon mérges volt, és bunkónak tartotta az albérlőt.

Mint kiderült a kérdezőnek van egy (elmondása szerint) 30 millás lakása. Amit a kedves apósa kiadott albérletbe, mialatt a kérdező kedves családjával nyaralni volt.

Elvileg az apósnak semmi köze a lakáshoz. Csak volt egy kulcsa amivel szerződést kötött és bérbe adta a lakást.

A kérdező 10 kukazsáknyi cuccát "megmentette. a többit pedig eladta. A bútorokat is.

Mikor a kérdező haza ért ahelyett, hogy rendőrt hivott volna és ügyvédet fogadott volna a 10 zsák motyójával és a családjával visszament a nyaralóba és még most is ott lakik.

Mai napig nem hajlandó jogi útra terelni az ügyet és a rendőrőket sem hivta még ki. Ő akarja kirakni a bérlőt aki igazából semmiről nem tehet. Ja és azért kopogott be mert nem tudta, hogy mennyire jön ki a fűtés... de előtte a párbeszédben még villanyóráról volt szó. Uh azt sem tudja a saját lakásában mennyi lehet a rezsi.

Szal a kérdező egy maunika sóba való szereplő, akinek fingja sincs semmiről és összevissza hebeg - habog xDDDD

2012. okt. 30. 21:24
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát egy biztos, ha az én párom csinálná azt, amit ott a kérdező előadott - akár az alap-szituációban, akár az albérlőkkel, akkor már nem lenne a párom, mert mit kezdjek egy életképtelen, ámde igazságtalan emberrel.

Ja, és ha az én apám lenne a "bérbeadó", akkor milliószor inkább őt jelenteném fel mint hogy az albérlőkkel szórakozzak, abból az egyszerű okból, hogy ő a bűnös, az albérlők meg ugyanúgy károsultak, mint én magam. És hát az igazság - nézetem szerint - mindenféle vérség felett áll.

2012. okt. 30. 21:31
 24/39 anonim ***** válasza:
92%
Ha velem történne ez, mikor hazaértem volna a nyaralásból saját kezemmel dobáltam volna ki az albérlőket, tomboltam, toporzékoltam volna, hogy hol vannak a bútoraim, apósomat beutaltam volna a diliházba, vagy elzavartam volna idősek otthonába, ott adogassa el mások cuccait. És persze a férjem is ugyanezt tette volna.
2012. okt. 30. 21:41
 25/39 anonim ***** válasza:
91%
24-es vagyok. Vagy kapásból a rendőröket hívtam volna, vagy a kettő átmenete.
2012. okt. 30. 21:43
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Végül is az volt a konkrét kérdés, hogy az "albérlő" nem túl udvarias stílusán jogosan háborodott e fel a kérdező.

A körülmények, csak hab a tortán, de azon kívül, hogy teljesen jogtalanul vannak ott,elvileg ők kivettek egy ingatlant, beköltöztek, fizettek is, ha eddig nem volt gond (azon kívül, hogy a tulaj hazajött).

És jött valaki aki közli, hogy beköltözne, ők meg mehetnek.

Hát én is kicsit kiakadnék, hogy valaki ki akar költöztetni.

A kérdező helyében én a kedves papára lennék mérges,de nem kicsit!

2012. okt. 30. 21:46
 27/39 anonim ***** válasza:
73%

köszi 21:24

:)

2012. okt. 30. 22:02
 28/39 anonim ***** válasza:
81%

Nincs mit ;)

Ritka jó kis story volt... :DDD Szivből sajnálom, hogy törölték, és azt is, hogy a kérdezője már nem reagál.

Rég nevettem ilyen jót, mit most rajta xDDDDD

2012. okt. 30. 22:10
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
vagy, ami még valószínűbb, h a kérdező elhallgat egy-két dolgot, a tényeket némileg elferdítve adja elő a történetet és ezek alapján kér véleményt róla. abban az esetben pl, ha a lakás nem a kérdező, még csak nem is kizárólag a férje, henm részben v teljesen az apósa tulajdona, akivel konfliktusuk volt vmi miatt, el tudom képzelni, h após a távollétüket kihasználva kiköltöztette őket a kéróból, azt pedig a saját jogán kiadta albérletbe, eladta a bútorokat (lehet tartozás fejében v azok sem az övék voltak) és a személyes cuccaikat meg 10 szemeteszsákba gyömöszölve utánuk vágta. ez megmagyarázná, h miért kullogtak el és cuccoltak vissza szívességi alapon a nyaralóba ahelyett, h pl rendőrt hívtak volna v helyben tisztázák volna apóssal, albérlővel a meglehetősen abszurd helyzetet. szóval szerintem a kérdező vagy szórakozik v vmi nagyon fontos adalék infót elhallgat előlünk, h látszólag teljes mértékben neki legyen igaza, holott ők is sárosak az ügyben. ezt simán el tudom képzelni.
2012. okt. 31. 01:03
 30/39 anonim ***** válasza:
24%

Üdv a régi-új házunkból kedves fórumozók :)

Sajnos nem tudtam írni, mert akadt pár dolgom, mint látjátok. Sajnálom, hogy a volt albérlő nem gyakorikerdesezik, pedig ha erre jár, megkérdezném tőle, hogy alakult az életük egy ilyen eseménydús éjszaka után. Nem mint ha érdekelne is :) Csak nem velünk akartak direkt kicseszni, a drága apósommal karöltve?! Üdv neked is, ha pár házzal odébb épp a neten lógsz :) Pedig alighanem lenne most jobb dolgod is.

2012. okt. 31. 07:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!