biztosan kamu. egymásnak ellent mondó dolgokat állított a kérdező. azokra a hozzászolásokra pedig, amik felhívták ezekre a figyelmét, sosem reagált a kérdező, csak csűrt-csavart egy kicsit a rosszul megkomponált történeten. amúgy, ha igaz lenne, a kérdező hülye, hogy hagyta, h az após ezt megtegye vele, aztán megint hülye, h a történet szereplői közül úgy igazán az albérlőre haragszik, aki aztán a legkevésbé ludas az egészben. még lehetne sorolni, de kkár az időmért. all in all egy nagy hazugság volt az egész, szerintem :)
2012. okt. 30. 20:54
12/39 anonim válasza:
A francba pont akkor törölték amikor válaszoltam volna most írhatom újra. Először is ha az apósnak semmilyen joga nincs a házaddal kapcsolatban és minden úgy van ahogy mondod akkor a ház jogosan a tiéd és már rég ki kellett volna paterolni az albérlőket a francba. ez esetben az albérlő is hibás mert feketén történt a dolog és sumákolás van. A legjobb az mint már írták ha ügyvédet fogadsz és tisztázzátok a dolgot, az albérlő meg menjen az apóshoz. Amúgy hányan vannak a lakásodban, mert ez még számomra nem világos. Remélem ezt a kérdést azért nem törlik
2012. okt. 30. 20:58
13/39 anonim válasza:
ha jól tudom, akkor én kérdezek a kérdésemnél, akkor ne várják már el, hogy olyan dolgokra válaszoljak, aminek a kérdésemhez nincs köze. Aminek van, arra válaszoltam, vagy talán valami fontosat kifelejtettem? Szólj ám!
2012. okt. 30. 20:59
14/39 anonim válasza:
Az albérlőék egy nő, a férje vagy párja, egy 10 év körüli gyerek és egy 2 év körüli. Komplett család. A pár percből leszűrve a férj egy papucs volt, a nő utasítgatta, a gyerekekkel meg bunkózott a nő. Már nincs jelentősége, menniük kell. Menni fognak és kész.
2012. okt. 30. 21:04
15/39 anonim válasza:
Ezt nekem írtad? szerintem a helyedben nem okoskodnék ennyi ésszel, velem ilyet még részegen sem tudnának megcsinálni.
2012. okt. 30. 21:06
16/39 anonim válasza:
Ja és a kedves válaszolók, akik úgy kamu kérdésnek nézik a dolgot, gondoljanak már bele. Van egy apósuk, akinek nincs munkája, akkor csak megengedik neki, mert megsajnálják, nem? Utána meg még a férj jelentse fel a saját apját? Ez lenne a normális dolog? Hát szerintem ez sem normális.
2012. okt. 30. 21:06
17/39 anonim válasza:
Ha eszed lenne, már rég írtál volna egy valamire való választ.
2012. okt. 30. 21:07
18/39 anonim válasza:
#12 Teljesen igaza van!
Vki válaszolta az előzményhez, h a bíróságon 1-2 év mire semmisnek tekintik a "bérleti szerződést", meg örüljenek,ha 2 hónap múlva felmondási idő címén kiköltöznek, jóhiszeműség a bíró részéról.
Nagy frászt!
A tulajdoni lapon ő van és a férje, az lakik ott akit ők mondanak!
A bérleti szerződésen csak olyan emberek szerepelnek akiknek az ingatlanhoz az égvilágon semmi közük!
Nem kell ide ügyvéd a rendőrség is megteszi,és jön a kényszer kilakoltatás. Majd az após magyarázkodik a "bérlőinek".
A körülményekről meg no comment...
2012. okt. 30. 21:09
19/39 anonim válasza:
Én figyelemmel követtem a kérdést. Többször is válaszoltam. Minden válaszon 100%ban hasznosnak tűnt.
Jó kis kérdés volt az tény. Hogy kamu volt e nem tudom.
Az biztos, hogy ha nem volt kamu akkor a kérdező akkora hülye, amilyet még európa nem b.szott xDDDDDD
2012. okt. 30. 21:11
20/39 anonim válasza:
Én is élveztem a kérdést, kíváncsi voltam a kérdező válaszaira, hogy épp milyen válaszokat talál ki.
Ez vagy kamu volt, vagy vannak ott problémák, agyi és egyéb.
Törölték és nem azért, mert sok válasz jött, máskor is jön ennyi. Gondolom elolvasták a moderátorok és nekik és leesett, hogy kamu.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!