Hogyan lehet megoldani, hogy a nagyszülők ne szóljanak bele a gyereknevelésbe abban az esetben, ha egy fedél alatt lakik a 2 család?
Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 14:23
21/22 anonim válasza:
Nehéz dolog a sarkadra állni a saját gyereked nevelésében, amikor arra sem vagy képes, hogy annyira leválj a szüleidről, és felnőj, hogy elköltözz tőlük máshova. Gondolod, hogy nem fognak mindenbe bele.ugatni, ha annyira sem engednek el, hogy ne egy udvarban lakj velük?!
És ne gyere azzal, hogy nincs pénzed elköltözni, mert nem veszem be. Nálam szegényebb ember kevés volt a kilencvenes évek Magyarországán, mégis képes voltam a szemét, önző szüleimtől lelépni, koliban lakni sok-sok évet, egyetem mellett dolgozni, és utána kihúzni külföldre, hogy legyen pénzem és önállóságom. Ha én meg tudtam csinálni, te is megtudod. Csak akarni kell.
22/22 anonim válasza:
Szerintem ha nincs lehetőségetek költözni, akkor a legfontosabb, hogy az udvaron belüli különköltözés után egyértelműsítsétek, hogy a nagyszülők ne szaladgáljanak át 5 percenként, ne menjenek be kopogás nélkül stb.... Tehát egyértelmű legyen, hogy az a ti külön életetek, ahova szívesen látjátok őket heti 1-2 alkalommal vendégként. Meg persze ez fordítva is legyen igaz, ti se járkáljatok át folyamatosan, ha kell vmi, próbáljatok meg mindent egyedül megoldani. Legyenek egyértelműen felállítva a határok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!